Gravity Co. С 3D басист

Групата тръгва на турне в три български града преди Sziget
12 юли 2011 15:08,
1
Gravity Co. С 3D басист
Снимка: Личен архив

След множество изяви на фестивали в Европа и у нас през изминалите години, Gravity Co. представят нова продукция и емблематични парчета на мащабни концерти в Пловдив, Варна и Бургас.

Сега, след завръщането на фронтмена Явор Захариев, и на финалната права пред реализация на четвърти студиен албум, бандата ще забие в летните театри на Варна (24 юли, 21.00) и Бургас (26 юли, 21.00) и популярната сцена на открито в стария Пловдив – „Конюшните на Царя“ (20 юли, 20.30).

Турнето е със заглавие The Electric Tour и ще представи нов член на бандата – компютърно генериран виртуален персонаж, който ще изпълнява ролята на басист в някои от парчетата.
Той ще бъде прожектиран в реален човешки ръст на екран, и ще взаимодейства интерактивно с останалите музиканти и публиката.

Още по темата

За неговата визуализация се грижи 3D енджин, управляван чрез специален контролер, но и притежава собствен изкуствен интелект.

Създателите му са артисти и програмисти от BonArt Studio, в чието портфолио влиза работа върху световно известни заглавия от гейм индустрията като Pirates of the Caribbean, Tron – Evolution и др.

Концертите, сценографията и светлинните ефекти на The Electric Tour са подготвяни месеци наред и се очаква групата да представи едни от най-добрите шоута в кариерата си досега.

Важна подробност около обиколката е, че специално за нея е направено проучване за енергийната ефективност на осветителните и озвучителни системи и турнето ще се проведе със специално подбрана апаратура.

Целта е да се реализира икономия от над 60% от обичайно изразходваната електроенергия за подобни спектакли, без никакъв компромис с качеството на продукцията. Разбира се, целта на икономията е грижата за природата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
hahahahahahah преди 12 години
нов член - изкуствен