Тройно Лени ретро

Лени Кравиц с нов клип към сингъла Stand
Обновена: 19 юли 2011 12:33 | 19 юли 2011 12:26,
0
Тройно Лени ретро
Снимка: Roadrunner Records/Орфей

Както музиката в дългоочаквания нов албум на Лени Кравиц Black and White America е вдъхновена от фънк и соул сцената на 60-те и 70-те години на миналия век, така и новият клип към пилотния сингъл Stand е изцяло в стилистиката на това време.

Във видеото Лени играе ролите на барабаниста и вокала на измислена за клипа група, която свири по време на телевизионно шоу, озаглавено Run For Your Money.

Клипът е в стила на известната телевизионна игра Let’s Make a Deal, a четирикратният носител на Грами изпълнява и ролята на „лошия”, появявайки се като водещ на предаването и измамник.

Със своите три различни и доста забавни герои Лени Кравиц ни изпраща обратно в 70-те години, използвайки чувство за хумор, комични актьорски способности и закачлив разказвателен подход.

Неотдавна музикантът участва в наградения с Оскар филм Precious, а сега му предстои и да се представи в ролята на Cinna във филмовата адаптация на The Hunger Games на американската авторка Suzanne Collins.

Още по темата

Преди това ще имаме възможността да чуем дългоочаквания му нов албум Black and White America, който излиза на 22-ри август през новия за Лени Кравиц лейбъл Roadrunner Records.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари