Tiesto: лазери, дим, музика

Супер звездата идва на Solar Summer Festival със собствен самолет
22 юли 2011 07:42,
4
Tiesto: лазери, дим, музика
Tiesto. Снимка: Yalta

Solar Summer Festival ще стартира на 30-ти юли и по традиция ще събере най-големите имена от световната електронна сцена.

Тазгодишното 10-то юбилейно издание на фестивала ще предложи 4 мега събития в периода 30-ти юли – 11-ти август.

Началото ще постави Tiësto, който гостува за втори път на фестивала, след като през 2009 г. 10 000 фена на електронната музика станаха свидетели на невиждано до тогава мултимедийно шоу, което съпътстваше 5-часовия му сет.

Затова за 30-ти юли холандската мегазвезда си е поставила още по-амбициозни планове за своето изпълнение.

Огромна сцена ще се извиси на плажа на Cacao Beach, а специални лазери, доставени от чужбина и 6 оръдия за дим ще потопят родните фенове в уникалната атмосфера и звук на Tiësto.

С гостуването си у нас той ще представи новия си албум „Club Life - Volume One Las Vegas”, чиято премиера бе през април.

„Ще бъдете доста изненадани, като чуете моя личен плейлист. Харесвам различни видове музика, затова и продължавам да се развивам като артист, който не може да бъде определен с един съществуващ стил.” – загатва за музикалната си селекция Tiësto.

Още по темата

У нас Tiesto ще пристигне със собствен самолет, а сред малкото негови изисквания към организаторите е залегнало условието той да бъде превозен от летището до Слънчев бряг с автомобил, модел 2011г.

След сета му на Solar Summer Festival ще видим Loco Dice и Dubfire (5 август), Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand (6 август), Armin Van Buuren и Blake Jarrell (11 август).

Всички те ще бъдат подкрепени от резидентите на Yalta и Solar - Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие. А сложните светлинни режисури са поверени на Емил Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бозички-бозички... Защо нищо не чух по медиите за Dandi i Ugo? За Spartaque? Да не говорим, че тази година идва и Umek.Айде ходете си слушайте "хауса" и със здраве.
3
7
 
4
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Tiesto: лазери, дим, музика... и бело..Иначе музиката е отврат
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Armin Van Buuren и Tiesto... нямам нужда от подобни комерсиални гадостиЕдинственото което може би ще е интересно е Dubfire
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер *** снимка сте му избрали :) Хили се като дете-идиотче...На почитателите на електронната музика - щуро да си изкарате на поредния фестивал!