Switchfoot наопаки

Мултиплатинената банда е готова с новия си албум Vice Verses
Обновена: 25 юли 2011 14:21 | 25 юли 2011 14:21,
2
Switchfoot наопаки
Снимка: Warner Music International/Орфей Мюзик

На 27 септември Atlantic Records пуска Vice Verses - осмият студиен албум на мултиплатинената рок група Switchfoot.

По-голямата част от диска е записана с продуцента Neal Avron (Weezer, Linkin Park) в студиото на бандата в родния им град Сан Диего (Калифорния).

Изпълнителен продуцент е Mike Elizondo (Eminem, Regina Spektor), който е продуцирал наградения с Grammy албум на Switchfoot – Hello Hurricane, издаден през 2009-та година и дебютирал в класацията Billboard 200 под #13, включващ хитовете The Sound (John M. Perkins’ Blues) и Mess of Me.

„Vice Verses е албум за напрежението и спокойствието. Това е опит да се опишат противоположностите в човешките преживявания: слънцето и сянката, добрите и лошите настроения, смехът и болката, надеждата и страхът, съмненията и вярата“, казва вокалистът Jon Foreman и добавя: „Живеейки с напрежението, се разкъсваме, дърпани от всички страни. Музиката във Vice Verses е за душата и се опитва да стигне до сърцевината на човешките преживявания – живеем с напрежението и го превръщаме в песен”.

Vice Verses е плод на труда на една група, която е толкова неспокойна, че посвещава цяла песен – Restless – на това състояние.

Това е онова безпокойство, онова нежелание да избереш бягащата пътека пред триатлона, което подклажда устрема на групата в търсенето на нови измерения в музиката и в писането на искрените текстове на Jon Foreman.

Покачването на напрежението може да се долови още в първите акорди на откриващото парче – Afterlife. Тази песен заедно с The War Inside са с още по-дързък подход от този в предишната им тава Hello Hurricane, но като цяло новият албум е по-еклектична колекция от песни, различавайки се от своя предшественик с включването на тихи и красиви парчета като Souvenirs и едноименното Vice Verses.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Vice VersesSwitchfoot
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
nofx преди 12 години
Велика група :)
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Opitvat se da gi populiarizirat , az oba4e daje i ne sam gi 4uval!