Лепа Брена с концерт у нас на 3 декември

Сръбската легенда ще пее в зала "Арена Армеец"
20 сеп 2011 17:21,
60
Лепа Брена с концерт у нас на 3 декември
Снимка: архив, Булфото

Сръбската легенда Лепа Брена се завръща в България за голям концерт отново след паметното шоу през 1990 година. Тогава на стадион Васил Левски се събраха над 80 000 души, а певицата кацна с хеликоптер пред сцената.

Сега певицата ще гастролира в новата зала "Арена Армеец", като концертът е предвиден за 3 декември тази година и е организиран от Арт БГ.

Както ви информирахме преди повече от седмица, Брена подготвя голямо шоу в зала Арена в Белград по случай рождения си ден през октомври. След това смята да направи турне във всички по-големи градове на Балканите, както и обиколка в Щатите.

Лепа Брена ще представи пред родната публика през декември микс от най-големите си хитове и песни от новия си албум "Zacarani Krug", издаден през август тази година.

Билетите за концерта на сръбската звезда в "Арена Армеец" ще бъдат пуснати в продажба на 26 септември в Билетен център НДК и мрежата на Eventim.

Промо билетите – 3000 броя, ще бъдат на цени между 10 до 40 лева, след което ще се продават на цени между 20 и 50 лева.

Още музикални новини в mp3.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: концертЛепа Брена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
10
 
36
 
! Отговори
meri преди 12 години
Наистина сме много *** и завистлив и неук,невежи,непризнателни и всичко най-негативно.За хитовете на Лепа няма граници,таланта си е талант.
54
8
 
38
 
! Отговори
Ice princess преди 12 години
Бих казала,че повечето от коментарите са на доста ограничени хора,които изобщо не разбират от музика.Лепа Брена си е класика и ако ще и на 200 години да стане,пак няма да остареят песните й.Не мисля,че е необходимо до развивам теории,а и не е тук мастото да се коментират тези неща.Всеки си има вкус и предпочитания,но не значи че трябва да обиждат труда и успеха на хората,само защото не им харесва това ,което правят.Сръбската музика е уникална.Горан Брегович,Миле Китич,Синан Сакич,Весна,Драгана..
53
14
 
32
 
! Отговори
Вън,простотиятаот БГ преди 12 години
Трябва много да го е закъсала за пари,щом е дошла в България "крухом за хлебом"да проси безплатен хеликоптер и зала-та да припечели някое евро!В Сърбия всичко поскъпва,таксата за сина й в частното училище е висока,пък и дебеланкото Бобан-мъжът й-се скара с бащата на Ноле за шефското място в сръбската тенис федерация и влиянието и парите свършват.Тя е чалга певица,дебела,провиснала и няма никякъв глас.Освен това нахално си пробутва мнението по теми,които не разбира,пък и никой не й го иска.
52
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
deeeeeeba mamavi i boklucite mrasni i tapi , kato ne vi haresva ne q slushaite be *** gadni kvo pishete tiq komentari jalki kato nqmate vkus za muzika .LEPA BRENA number 1 !!!! I ne samo tq , a mnogo srabski zvezdi . Da ne bi nqkakav si Misho shamara ili takiva drugi glupaci koito izobshto si nqmat i haber ot muzika da peqt po dobre . Are she svarshvam che samo se nerviram taka si , zaradi tapi hora !!!
51
8
 
32
 
! Отговори
LevSskarchetyy преди 12 години
ииии на моя рожден ден :D
50
16
 
33
 
! Отговори
Круши.. преди 12 години
Е браво на нея ... През левия тестис ми е ... За това, че Лепа Брена щяла да идва ... Нито ми харесва музиката, нито са ми приятни помиите, които пропагандира ... Не е нуждно да сме *** и селяни, за да сме истински балканци ... Това което си ни отличава от нещастния запад ... СИ го имаме и без да слушаме чалга ... И нито мисля, че тази музика е част от БАЛКАНЩИНАТА ...
49
9
 
32
 
! Отговори
rambo преди 12 години
ti si ***
48
9
 
40
 
! Отговори
ангелов преди 12 години
еи тапаци това несе нащте евтини *** това е лепа за нея в сьрбия щтети отрежат главата празна
47
17
 
37
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Гнусна чалга и то не просто чалга а сръбска чалга. То не са Азис, то не е Слави Трифонов, то не е Софи Маринова. Този народ в 80% от съставът си е изглупял и се е опростачил. После защо не ни допускат в шенгенското пространство. холандците и финландците чалга и *** не искат.
46
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Turbo-folk myrla s miris na kebap4eta! Shto ne vzemat da se grymnat fenovete i , za6toto zaradi takiva kato tqh sme na toq hal!
45
16
 
49
 
! Отговори
БатеБорисов преди 12 години
стига ни тровихте с тия поп-фолк пачаври бе. Не разбрахте ли, че не ги искаме. Как може такава гадна *** вече 15 години да ни се набива. *** сръбските гнусни курвентии станаха пример за подръжание на младите момичета. Те за това толкова изпростяха!
44
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** на рождения ми ден ......ужассссс
43
18
 
52
 
! Отговори
щирлиц преди 12 години
Боже,спаси ни най-после от тези"звезди"!Ние сме прости хорице и не ,го схващаме това елитарно изкуство,прости ни невежеството.
42
14
 
32
 
! Отговори
Георги преди 12 години
до 45 само анонимни еб....ци!!!!
41
11
 
39
 
! Отговори
4657 преди 12 години
До 44 заблуден си.
40
29
 
44
 
! Отговори
Георги преди 12 години
К'во само пищитете ве еб....ци Лепа си е най големата на балканите не я давали по мтв т'ва неква телевизия ли е бе? Когато Лепа е била тука и са се учили от нея да пеят нашите певици вие сте били на баща ви в топките ,я малко уважение към хората!!!
39
36
 
47
 
! Отговори
356 преди 12 години
*** новина. Тая не я дават по мтв-значи нестава.
38
20
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОБРЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ СТАНА ЧАСТ ОТ ЮГОСРАЛИЯ....... СЪРБИТЕ ЩЯХА ДА ДОФТАСАТ И ТУКА С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЗЕМИ......
37
31
 
51
 
! Отговори
Пак Брена преди 12 години
Колко пъти ще идва? няма ли кой да я слуша в Сърбия?
36
35
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧАЛГАТА Е *** МУЗИКА!! НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е СРЪБСКА,БОСНЕНСКА,ХЪРВАТСКА,АЛБАНСКА,ГРЪЦКА,ТУРСКА,БЪЛГАРСКА,РУМЪНСКА ИЛИ КАКВАТО ИСКАТЕ ТАМ ПРОСТО Е *** МУЗИКА!!!