Арестуваха Снуп Дог заради трева

Певецът я криел в кошче за боклук в буса си
Обновена: 10 яну 2012 10:23 | 10 яну 2012 10:13,
9
Арестуваха Снуп Дог заради трева
Снимка: Reuters

Миналия уикенд Снуп Дог е бил арестуван заради наркотици в Тексас. Бусът, който возел рапзвездата по време на турнетата му, е бил претърсен рутинно при преминаване на границата от един американски щат към друг. По време на обиска е намерено марихуана.

Тревата е била скрита в кошче за боклук. Органите на реда са намерили в него червено шише, където са били скрити цигари с джойнт. Имало е около 15 грама от забраненото вещество.

Снуп Дог е признал, че тревата е негова. В Тексас законите за марихуаната са доста строги и той официално е бил обвинен в притежание на забраненото растение. Певецът бързо е бил освободен и ако бъде признат за виновен, го заплашва затвор в рамките на 180 дни.

Това не е първият сблъсък на звездата със закона. През 2007 г. той бе обвинен в незаконно притежание на оръжие и на марихуана.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Доколкото знам в Тексас има банки, в които като си отвориш сметка и ти дават като бонус ловна пушка..........обаче явно смятат,че джойнта е по-опасен от огнестрелно оръжие :D
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снуп Дог е поредната звезда от света на шоубизнеса, който реши да продава свои тениски за набирането на средства за спасителните операции в Япония.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Също с приходи от 14 млн. долара неостаряващото чудо на Западния бряг Снуп Дог отчита поредната си силна година на фона на новия си албум Doggumentary, концертната си дейност и рекламните си договори.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снуп Дог е велик!
3
4
 
10
 
! Отговори
муню преди 12 години
до 2...... ти пък си много проста п.тка!!!!!
2
13
 
8
 
! Отговори
Лили преди 12 години
Космат ***.
1
1
 
8
 
! Отговори
снуп дог преди 12 години
Какво е джойнт?Казват - трева, не съм имал друго....