Десислава – фаворит на журито и публиката

Ясни са финалистите за Евровизия
Обновена: 15 яну 2012 11:10 | 15 яну 2012 11:08,
151
Десислава – фаворит на журито и публиката
Снимка: Dnes.bg

Очаквано фолк певицата Десислава стана фаворит на журито и на публиката, и се класира на финала на конкурса Евровизия с парчето „Love is Alive”. Втора по зрителски вот бе класирана Софи Маринова.

На церемония снощи  Академията и зрителите на БНТ избраха финалистите в конкурса за Българската песен в Евровизия. От 22-ма изпълнители 12 се класираха за големия финал на 29 февруари.

Останалите финалисти са Цветелин Атанасов – Елвиса с песента "Love Goes Around", New 5 - "Chance For a Better Life", Рене Ранев - "Alone",  Go Week - "The Way You See the World", Симона Сиванио - "Eternal", Светозар Христов - "Keep Me Down".

За участие в Евровизия ще се борят още звездите от "Гласът на България" Стелияна Христова ("Пътят") и Тодор Гаджалов ("Still Love You"), и участниците  от "Star Academy" Вяра Пантелеева ("Вяра") и Ивайло Колев ("Има ли път").

Гости на музикалното шоу бяха “Гравити Ко”, квартет “Стрингс” и балет “Дива”.

Водещи бяха популярните лица от хитовия сериал “Под прикритие” – останалата без глас Миленита и Сано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Евровизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
11
 
13
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Десислава е прекрасна и по глас, и по визия! Дано само избере подходяща песен за Евровизията, която да не носи страдалчески и меланхолични ридания, а нещо весело, танцувално и позитивно !
80
6
 
10
 
! Отговори
Срам преди 12 години
Аз пък харесах "младия талант" Маргарита Хранова.Умението да си знаеш мястото е въпрос на интелигентност.Повяхналата певица, се мъчи да напомня за себе си, но не това е мястото.А за преценката на това трябва акъл, но къде ти ?!
79
12
 
14
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Браво, доживяхме чалгарка да я пратим на Евровизия и да покажем по този начин на цяла Европа какъв ни е манталитета. Сега остава само чалгата да се канонизира и като официален български народен стил и да затвърдим турско-*** си уклони официално.
78
13
 
7
 
! Отговори
г преди 12 години
Омразата към поп-фолка ви кара да не забелязвате таланта.Има ли значение в какъв стил се е изявявал даден изпълнител след като песента му за "Евровизия" е добра?Десислава е моя фаворит-това момиче многократно е доказвало и показвало таланта си!
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Погледах малко напъните на хората да станат звезди, но ми се струва, че пак няма да се получи нищо.
76
2
 
9
 
! Отговори
askhole преди 12 години
В youtube mоже да чуете песните. Хареса ми тази на Светльо- по-различна,с ритъм е наистина и не е а ла Златен Орфей с два реда сълзи и три реда сополи за прошка, път, раздяла и други трагедии. Форматът на ЕВ е забавна, закачлива, запомнящя се песен и баладите не печелят с някои изключения по полит. причини (Сърбия преди години). Другата, която става е на Софи. Другоо е просто потресаваща монотонна боза. Тов ажури е подбрало суперзле песни и май още живеят в 70те г в Летния театър на Слънчев бряг
75
2
 
5
 
! Отговори
fewf преди 12 години
Да вземе да понаучи малко английски, че само ще ни срами с това произношение.
74
2
 
1
 
! Отговори
vlady преди 12 години
В Саудитска Арабия има метъл, примерно Grieving Age е нелоша doom група.
73
2
 
8
 
! Отговори
83,84,85 преди 12 години
Всеки барман и сервитъорка, мечтаят за кариера в БГ "шоубизнеса", на малко има идва акъла, че с други професии се печелят повече пари. След, като чалгата се ориентира към нормалната музика, не знам защо пак плюете.Наистина и песните на Десислава и Софи бяха добри, както и на рокаджиите, имаше и още 2-3, като цяло нивото е добро.
72
2
 
1
 
! Отговори
от roma-gipsy.eu преди 12 години
В *** сайт roma-gipsy.eu под заглавие: "Гяурската крадла обира моловете по поръчка"се намира следният коментар всички *** са крадци ама на Ромите намират махна
71
4
 
3
 
! Отговори
какво преди 12 години
Какво се правите на интелектуалци всички?Има хубава и лоша музика!Рапът какво е да ми обясните-*** музика от гетата но нали е произлязъл от хамерика е готин!Ще ви запитам сноби колко от вас слушат класическа музика а?Важното е музиката да ти доставя удоволствие като я слушаш!
70
4
 
21
 
! Отговори
димитър преди 12 години
Конкурсът Евровизия е създаден за да се откриват и лансират млади таланти в поп музиката. Някой трябва да обясни тазова доста важно правило. А не конкурсът в България да е залят от баби, дядовци, чалгарки и *** кючекчийки.
69
3
 
9
 
! Отговори
М.У. преди 12 години
Чалга няма ли да мре вече тая гадост чалгата бе, няма ли да поумнее малко тоя народ най-накрая, че да се завърна с кеф в България
68
6
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Еми като гледам коментарите и направо сте си Чалгаристан.Къде да бягам да живея?В Турция ли!?!Стига бе хора.Запазете си България.Тук ми харесва.
67
1
 
5
 
! Отговори
111 преди 12 години
ne sam fen na pop-folk janra,no v pesenta na sofi i ne vijdam neshto chalgarsko,po-skoro mi prilicha na rumanskite pesni s koito ni zaliaha.tazi pesen obache grabva ot parviat pat.ako tia specheli shte gi otvee v baku.shte vidite takiva pesni se haresvat.ne e vajno kakav i e etnosa na sofi,vajno e kakva pesen predstavia,a tazi naistina e palna s energia i prikovava vnimanie.a oshte poveche horata shte si peiat i te.sagapao poli,volim te mon sherry i t.n.
66
9
 
11
 
! Отговори
в джоба си преди 12 години
абе Софето ги сложи всички в малкия си джоб,това е истината!Да е жива и здрава!
65
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
има ли къде да се чуят песните?
64
8
 
10
 
! Отговори
ееее преди 12 години
снощи гледах някъде до 18 номер,еми извинявайте,ама Софито ме грабна тая женица,какво да направя,колкото и да искам,не мога да си изкривя душата и да излъжа,макар и да не слушам чалга.Тя така се раздава ,и толкова мелодична песен,абе хареса ми наистина!!!!!!!!
63
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още като погледнах списъкът с песни в 9 без 20 казах на приятелите че победителите са десислава и софка.. защото другите са пълен провал, та повечето от тях не могат да пеят. Друг е въпроса че според мен песента на десислава е доста слаба в сравнение с актуални неини поп-фолк хитове, но както и да е. На софка ми хареса песента - тралалайка, за любов дрън-дрън, има добри шансове за конкурс като евровизия!
62
2
 
5
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Има нещо страшно - форум на ***!Обиди срещу българите!!!!!!!!