Дивата, която имаше всичко

Коментарите за внезапната смърт на гласището Уитни Хюстън
Обновена: 14 фев 2012 15:05 | 13 фев 2012 09:48,
98
Дивата, която имаше всичко
Снимка: Reuters

Внезапната смърт на Уитни Хюстън е широко коментирана в чуждата преса.

Италианският "Стампа" нарича певицата "нещастен славей, който не можеше да живее". Отиде си тъжната кралица, пише в. "Република".

Уитни Хюстън беше Гласът, който всички обичаха, отбелязва "Кориере дела сера". Изданието обаче не спестява разказ за един от последните концерти на певицата в Милано през 2010 г., който е бил пълен провал и на който Уитни е била подпухнала, изморена, а гласът й не е достигал височините от началото на кариерата й и е трябвало на помощ да й се притичват бек вокалистките.

Още по темата
12 фев 2012 08:26
529

Краят на една пропаднала кралица - така френският "Фигаро" е озаглавил статията си, посветена на кончината на Уитни Хюстън.

Френският "Монд" я нарича дивата на попмузиката и припомня, че тя имаше една от най-бляскавите кариери в музикалната история.

Британският в. "Дейли телеграф" определя живота, кариерата, провала в последните години и смъртта на Уитни Хюстън като пример за ужасяващата траектория на модерната слава.

В. "Гардиън" се спира върху темата за пропиления талант на една певица, счупила всички музикални рекорди и притежавала всичко, което може да поиска един творец.

Подобен е и коментарът на в. "Индипендънт", който нарича Уитни Хюстън "Дивата, която притежаваше всичко и която загуби всичко".

Животът и смъртта на Уитни Хюстън са историята на един шеметен възход, възпрян от наркотиците, отбелязва в. "Вашингтон пост".

Уитни Хюстън беше гласът на победата, но кралица на мъката, пише в. "Ню Йорк таймс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно ли липсваше - достатъчен интелект за да спре с дрогата и алкохола!
40
2
 
34
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Велик глас , за човек незнам немога да кажа ,ама кои съм аз ,че да казвам. Поклон !!!!!!!!
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Излиза, че не е много хубаво да имаш всичко.
38
1
 
39
 
! Отговори
psn преди 12 години
Зависимостта й към наркотиците и алкохола е била тегло най-вече за семейството и близките й. За света след нея остава музиката й. И това е достатъчно.
37
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почивай в мир кралице,благодаря за таланта с който ни доставяше душевна наслада, слушайки твоите песни.Те са твоят истински живот направил всички ни щастливи и чувствени.
36
1
 
7
 
! Отговори
Тенката преди 12 години
"Коментарите за внезапната смърт на гласището Уитни Хюстън" If we have a land! Браво бе! Браво! Кой пише тези статии и дават ли пари за тях? Ако дават моля свържете се с мен...
35
0
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
До 53: А, ти ще обясняваш на някого как и какво да коментира, като постигнеш това, което е постигнала, тя!
34
0
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
А, бе Милена... А, бе това дете, е на 18 години, бе! Ай, спри да хълцаш вече, и си избърши носа! Бетер платена оплаквачка си! Загубена работа, ей! Поне да беше искрена, ми ти нито си познавала да речем, Уитни, нито дъщеря, и... А, се държиш така, все едно си и леля! Засрами се!
33
3
 
2
 
! Отговори
Кимирсен Зенгинов преди 12 години
pla4ete,revete
32
1
 
3
 
! Отговори
do 47 преди 12 години
pone ne e plujek kat teb
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да и прости. Почивай в мир. Ти беше велика звезда.
30
2
 
35
 
! Отговори
Мария Антоанета преди 12 години
Щастливите хора не взимат наркотици и не се наливат с алкохол. Дано най-после е намерила покой! Поклон пред таланта на Уитни Хюстън и огромно благодаря за музиката!
29
5
 
28
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
"Краят на една пропаднала кралица"... Френските журналисти се доказаха, като ***, и то не, защото съм фен на Уитни, а защото е крайно непочтено да се пишат такива заглавия за починала певица, която освен всичко не може да направи нищо, за да се защити. Засрамете се малко, бе драскачи!
28
1
 
9
 
! Отговори
Алън Стюарт Кьонигсб преди 12 години
Единственият начин да бъдеш щастлив, е да обичаш страданието. Уди Алън-ЧОВЕКЪТ който има повече мозък отколкото всички взети заедно в американския шоу-бизнес.Уитни!!!
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако това е цената, която трябва да се плати за световна слава и пари, то аз не искам нищо от нейното имане/визирам заглавието/. Разкошен глас и всичко се срутва от алкохола и наркотиците. Наистина "ужасяващата траектория на световната слава"
26
2
 
6
 
! Отговори
Манол преди 12 години
36 ти си махленка,не знаеш ли,че детето също се друса.Освен това е пребогато и ще е винаги обгрижвано,макар и от пиявици.Българските сираци са най унижавани и нещастни.Уитни е легенда,и детето и е обезпечено,не плачи на чужд гроб.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
leka leka kolka da e leka kam 300 kg
24
3
 
5
 
! Отговори
popo преди 12 години
Лека и пръст!И трябва ли разни "разбирачи" да се изявяват под всяка тема?
23
5
 
19
 
! Отговори
Милена преди 12 години
Дано Боби Кристина успее да се стабилизира. Абсолютен ужас за дете, останало само. Защото оня *** баща и, просто ще забрави, че съществува. Грешката на Уитни беше, че търпя бившият си мъж, толкова дълго. Затова любовта е сляпа и обикновено жертва става влюбеният. Дано детето имa късмет
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГГЗ - *** ,глас затрива