Дивата, която имаше всичко

Коментарите за внезапната смърт на гласището Уитни Хюстън
Обновена: 14 фев 2012 15:05 | 13 фев 2012 09:48,
98
Дивата, която имаше всичко
Снимка: Reuters

Внезапната смърт на Уитни Хюстън е широко коментирана в чуждата преса.

Италианският "Стампа" нарича певицата "нещастен славей, който не можеше да живее". Отиде си тъжната кралица, пише в. "Република".

Уитни Хюстън беше Гласът, който всички обичаха, отбелязва "Кориере дела сера". Изданието обаче не спестява разказ за един от последните концерти на певицата в Милано през 2010 г., който е бил пълен провал и на който Уитни е била подпухнала, изморена, а гласът й не е достигал височините от началото на кариерата й и е трябвало на помощ да й се притичват бек вокалистките.

Още по темата
12 фев 2012 08:26
529

Краят на една пропаднала кралица - така френският "Фигаро" е озаглавил статията си, посветена на кончината на Уитни Хюстън.

Френският "Монд" я нарича дивата на попмузиката и припомня, че тя имаше една от най-бляскавите кариери в музикалната история.

Британският в. "Дейли телеграф" определя живота, кариерата, провала в последните години и смъртта на Уитни Хюстън като пример за ужасяващата траектория на модерната слава.

В. "Гардиън" се спира върху темата за пропиления талант на една певица, счупила всички музикални рекорди и притежавала всичко, което може да поиска един творец.

Подобен е и коментарът на в. "Индипендънт", който нарича Уитни Хюстън "Дивата, която притежаваше всичко и която загуби всичко".

Животът и смъртта на Уитни Хюстън са историята на един шеметен възход, възпрян от наркотиците, отбелязва в. "Вашингтон пост".

Уитни Хюстън беше гласът на победата, но кралица на мъката, пише в. "Ню Йорк таймс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
lp преди 12 години
Поклон пред неповторимия талант !
60
0
 
8
 
! Отговори
debelanka преди 12 години
ti be edna ot nezabravimite....poklon
59
0
 
5
 
! Отговори
do vsi4ki po dolu преди 12 години
prosto neka bes zavist,zloba i gordost da se preklonim pred edin bojestven glas,edin ogromen talant...neka za mome4nt da zabravim zloba,nenavist i podobni i neka sekundi ne minuti sprem i se preklonim pred edin talant i otdadem uvajenieto si...ili pone tezi koito go imat vse ote...
58
1
 
14
 
! Отговори
Житан преди 12 години
Всичко започна с "Бодигард",но този път него го нямаше!...Когато няма какво повече да имаш на този свят,отиваш в другия!
57
1
 
9
 
! Отговори
Ники преди 12 години
За съжаление поредната жертва на Синдрома на Емоционалния Срив следствие на Егологичното замърсяване.Страхотна певица.Бог да я прости.
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз много,много я харесвах!!!!!!!!!!!!!Голям талант!!Слушалам съм песните по милион пъти!!Почивай в мир!
55
1
 
22
 
! Отговори
dion преди 12 години
Oще един ангел на небето!Сбогом,Уитни!Поклон пред теб и неповторимия ти талант!
54
3
 
15
 
! Отговори
слушател преди 12 години
Защо й е "всичко", след като са й липсвали елементарните неща? За мен тя е еталон за нещастен човек. Лека й пръст, но тя си изпя песента преди много години. За жалост...
53
1
 
44
 
! Отговори
за кварталът на бога преди 12 години
"Дивата, която притежаваше всичко и която загуби всичко".тази жена не е била обичана...съдена от баща си, физически малтретирана от съпругът си...тя е била ограбена..душата й е плачела и не е могла да се справи сама.. За какво "Всичко" говорим, като тя не е имала нищо..Ама за тези, които сънуват "бляскавата" си поява на червения килим това е всичко..Те никога не могат да изплачат такава любов със сърцето си..Могат само да я материализират в жалките си придобивки..
52
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наличието на пари и слава не значи имане " на всичко". Да си отидеш на 48 в разцвета на силите си, заради това "всичко"? Извинявайте ме *** ***,ама няма човек който да не иска да види внуци и да си изживее спокойно старините, да бъде ЩАСТЛИВ. Парите на са знак за равенство за щастие, защото Уитни едва ли е била щастлива от непрестанния тормоз на Боби Браун. Не е имала всичко - нямаше нищо, нямаш истински живот, нямаше щастие и едва ли си е отишла щастлива...
51
2
 
33
 
! Отговори
маги преди 12 години
Тя си отиде твърде рано,изгуби живота си,но спечелихме ние,нейните почитатели .На нас тя остави незабравими песни с които ще греем душите си .Почивай в мир Кралице.Тази титла и подхожда.
50
1
 
54
 
! Отговори
Nia преди 12 години
Пееше прекрасно, красиво, незабравимо. Поклон пред паметта и.Не сте я познавали - не я хулете. Гледайте си собствения живот. Много злоба не е на хубаво. Мислете за собствените си проблеми, които криете, а бълвате глупости по който Ви падне.
49
2
 
5
 
! Отговори
до Ева и Стефан преди 12 години
а после се оплакваме от начина ни на живот в България . С това мислене пак е добре,че още не ядем доматите с колчетата. Красимир
48
3
 
24
 
! Отговори
ева преди 12 години
Лелеле, колко злоба и отрова. Вие явно сте съвършени! Дано да сте по-благосклонни към пороците и слабостите на близките си.
47
5
 
51
 
! Отговори
стефан преди 12 години
българите са масово пълни алкохилици и не го признават,наливат се сами в къщи със евтин боздуган и не си признават навън.само се вгледайте в лицата на мъжете по улиците-те казват всичко. а тръгнали да съдят другите...
46
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Дивата, която имаше всичко" но нямаше воля и акъл
45
5
 
33
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
е за пореден път българина се показва като най злобното животно. Ако ви чете коментарите човек ще си помисли,че всички сами сте си направили милиони и сте възпитали най умните деца ,даже и на наркотиците не са ви проблем. за вас всичко е мед и масло
44
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Машината наречена "американски шоубизнес" не прощава.Много "самоубийства" станаха последно време с известни хора.Явно като не са в състояние да носят пари на продуценските компании и се "самоубиват", като след смъртта им има поне 5 нови техни албума и продажбите скачат с 400%.Е това ми се вижда странно вече.Иначе Уитни имаше уникален глас, може би най-добрия женски глас на 20 век.
43
4
 
1
 
! Отговори
SVEJI PARI V BG преди 12 години
Трябваше да инвестира в българската икономика Това им е грешката-ГЕО-СТРАТЕГИЧЕСКАТА ГРЕШКА.
42
15
 
6
 
! Отговори
ne na kumirite преди 12 години
[20:2] Аз съм Господ, Бог твой, Който те изведох от египетската земя, от дома на робството; [20:3] да нямаш други богове, освен Мене. [20:4] Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята; [20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,