Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила

Причината за смъртта й са алкохол и лекарството Xanax, твърдят нейни близки
Обновена: 13 фев 2012 15:55 | 13 фев 2012 15:55, Елка Василева
85
Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила
Снимка: архив, Reuters

Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила, твърдят нейни близки, цитирани от сайта TMZ.

Роднините на певицата били информирани от съдебно-медицинските власти в Лос Анджелис, поели случая, че в дробовете на покойната певица не е било открито такова количество вода, че да се предположи, че тя се е удавила след заспиване във ваната.

Най-вероятната причина за смъртта на Хюстън е комбинацията от високи дози алкохол и лекарството Xanax. Тя е била вече мъртва, когато се е приплъзнала под водата във ваната.

Оказа се, че безжизненото тялото на Уитни е било открито от нейната леля, Мери Джоунс, която й била оставила вечерната рокля на леглото и излязла от стаята й за половин час. Когато Хюстън не излязла от банята, Джоунс се разтревожила и отишла да види какво става. Тя измъкнала племенницата си от ваната и се опитала да й окаже първа помощ.

Майката на починалата певица Сиси Хюстън е уредила тленните й останки да бъдат пренесени в Атланта още утре сутринта и съдебните власти били дали разрешението си, тъй като нямало индикации за насилствена смърт.

Междувременно сайтът е узнал, че предната вечер дъщерята на Уитни, Боби Кристина, по същия начин била заспала във ваната си в същия хотел "Бевърли Хилтън". Нейни приятели дълго чукали на вратата й в петък вечерта, но тя не отворила. Те повикали охраната, която им отключила стаята и те я измъкнали от ваната, пише сайтът, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
33
 
23
 
! Отговори
на кои му пука преди 12 години
това ли е най-важното за България?от какво умряла толкова по-важни неща има че....занимаваме се с нея
57
0
 
29
 
! Отговори
^3DAttack преди 12 години
*************Категорично ако човек е бил мъртъв и след това е бил потопен във вода, то не може да има течност в белите дробове! Удавянето е възможно само при жив човек! **************Разбира се че е така та нали като си мъртъв не дишаш и е нормално да няма вода в дробовете ти ..
56
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...на снимката виждам една съсипана всячески жена....
55
5
 
22
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
nqma znachenie, wqrno i tq obicashe drogata no ne beshe gnysna narkomanka kato onaq eimi lainoxays evreikata na heroin.
54
0
 
35
 
! Отговори
MD до 60 преди 12 години
Категорично ако човек е бил мъртъв и след това е бил потопен във вода, то не може да има течност в белите дробове! Удавянето е възможно само при жив човек! Това са глупави журналистически разсъждения тип "десетокласник - многознайко".
53
0
 
22
 
! Отговори
... преди 12 години
Вчера пък друго писахте - не можело да попадне вода в белите дробове , ако вече е мъртва ... Както и да е , голямата трагедия е факт :(
52
2
 
31
 
! Отговори
MD до 37 преди 12 години
И по тази причина ВСИЧКИ медикаменти, диагнози и химични елементи се четат и пишат по правилата на латинския език. Ксанакс е лекарство. Ксенон е химичен елемент. Много лаици с мнение и претенции по тоя свят, ама просто защото малко се чете в тая държава!!!
51
2
 
27
 
! Отговори
MD до 37 преди 12 години
И wiktor се "изходи" по въпроса. Рече, че "Х" в началото на думата на английски се чете "З". Само дето wiktor явно не вижда по -далеч от върха на носа си и не е чувал две неща: 1. че съществува език, наричан латински и 2. че освен английски език, на тоя свят съществуват и други езици. Вманиачването в английския език е точно толкова смешно и жалко, колкото по руския преди десетилетия. Вън от това - латинският е езикът на медицината и на химията, както и на доста други науки. Кой ли да е чувал???
50
4
 
17
 
! Отговори
Varbanov преди 12 години
Houston, we have a problem (малка добронамерена шега) RIP
49
0
 
26
 
! Отговори
Nigga преди 12 години
Не се е удавила, не се е отровила .. сега пък да не се окаже, че се е обесила ...
48
1
 
56
 
! Отговори
^3DAttack преди 12 години
Какво може да накара една жена известна красива (за годините си) уважавана и обичана и здрава да посегне на живоата си .. в това няма никаква логика .. Дано има горе и дано там е по хубаво място аз я харесвах като изпълнителка .. и ми се иска тя да беше жива.. и усмихната .. можеше да направи още много неща на този свят .. Почивай в мир красиво човече... {}
47
1
 
17
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
Боянчоооооо ... чак пък малките деца да знаят такива неща .. ти и твоите деца като сте друсалки, то това не води логично до извода, че и другите деца продрусват като твоите още от детската градина.prende?
46
46
 
19
 
! Отговори
УЙтни преди 12 години
Жал ми е за Уитни-то .. но от друга страна се радвам, че повече няма да ме дразни с противния си глас .. Мир на праха и ....................
45
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв глас беше погубен от наркотици и алкохол! Толкова жалко! Да почива в мир, а песните й ще останат с нас.
44
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой беше споменал, че избавлението за нея било да отиде някъде в будистка страна да медитира да чете книги в планината и да се пречисти духовно и физически. То ако е така лесно и аз щях да оставя алкохола и да стана будист медитатор. Само че аз не искам да съм сам, да гледам овце да медитирам и да правя йога, искам да пия с приятелите си след работа и да се забавлявам. Как виждаш бате един човек със 100 милиона да се завре в някоя къща в планината и да медитира и вегетира с вода и растения ?
43
0
 
39
 
! Отговори
калейчо преди 12 години
Липсата на личен живот...постоянните папараци...всякаква презадоволеност...живот за пред камера=злоупотреба с всякакви видове знайни и незнайни продукти,субстанции и чисти наркотици за притъпяване на стреса...и всичко което им липсва...Примери БОЛ...Жалко за поредния феномен в попмузиката който си отиде толкова..ама толкова рано...Нека почива в мир!!
42
1
 
30
 
! Отговори
boqn4o преди 12 години
С други думи - самоубийство. И малките деца знаят, че приспивателни не се комбинират с алкохол, защото могат да бъдат смъртоносни.
41
1
 
30
 
! Отговори
МШ преди 12 години
Няма значение,какво мислим за нея. Тя е Горе,между Дженис Джоплин и Джими Хендрикс. За жалост по същата причина.
40
0
 
28
 
! Отговори
erik преди 12 години
да почива в мир!!!!истината няма да се разбере както стана и с Джако.жалко за таланта.присьединявам се кьм апела на 41
39
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя бизнес е безпощаден, пък и ако човек не съумее да се отърве навреме - жална му майка. всичко си има цена на този свят. дори и милионите.