Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила

Причината за смъртта й са алкохол и лекарството Xanax, твърдят нейни близки
Обновена: 13 фев 2012 15:55 | 13 фев 2012 15:55, Елка Василева
85
Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила
Снимка: архив, Reuters

Уитни Хюстън не се е удавила, а се е отровила, твърдят нейни близки, цитирани от сайта TMZ.

Роднините на певицата били информирани от съдебно-медицинските власти в Лос Анджелис, поели случая, че в дробовете на покойната певица не е било открито такова количество вода, че да се предположи, че тя се е удавила след заспиване във ваната.

Най-вероятната причина за смъртта на Хюстън е комбинацията от високи дози алкохол и лекарството Xanax. Тя е била вече мъртва, когато се е приплъзнала под водата във ваната.

Оказа се, че безжизненото тялото на Уитни е било открито от нейната леля, Мери Джоунс, която й била оставила вечерната рокля на леглото и излязла от стаята й за половин час. Когато Хюстън не излязла от банята, Джоунс се разтревожила и отишла да види какво става. Тя измъкнала племенницата си от ваната и се опитала да й окаже първа помощ.

Майката на починалата певица Сиси Хюстън е уредила тленните й останки да бъдат пренесени в Атланта още утре сутринта и съдебните власти били дали разрешението си, тъй като нямало индикации за насилствена смърт.

Междувременно сайтът е узнал, че предната вечер дъщерята на Уитни, Боби Кристина, по същия начин била заспала във ваната си в същия хотел "Бевърли Хилтън". Нейни приятели дълго чукали на вратата й в петък вечерта, но тя не отворила. Те повикали охраната, която им отключила стаята и те я измъкнали от ваната, пише сайтът, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам ама не съм чул българин да се самоубива по такъв начин. Само хамериканските филми са пълни с такива истории и на яве даже се случват. От много слава, много пари лабилните души или се наркоманизират или алкохолизират.
37
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и двете заспали във ваните, странна работа.
36
1
 
47
 
! Отговори
Апел преди 12 години
Апелирам към журналистите да бъдат коректни и критични - това е тяхното призвание, ако са истински журналисти. Уитни Хюстън умря. Мир на праха й, беше наистина невероятно гласище, преди алкохола и драгата. Нека се поклоним пред това, което Бог й е дал, защото гласът й е дар от Бога. Но нека се каже и да се повтаря, че алкохолът и дрогата УБИВАТ. Убиват не само тези, които имат всичко, но и деца. Това трябва да се каже за смъртта й, а не да се създават идоли, които служат само на продуцентите.
35
4
 
20
 
! Отговори
NEVEREVER преди 12 години
БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ПОСОКА НАКЪДЕ ДА ВЪРВИМ,НЯМАМЕ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА,ПО-ТОЧНО ИМАМЕ,НО ТЯ Е ИЗКРИВЕНА,СИЛНО ДЕФОРМИРАНА.ЗАЩО ЛИ ТАЛАНТИТЕ НАПИРАТ ДА СА ШОУМЕНИ,А НЕТАЛАНТЛИВИТЕ ДА ХОДЯТ НА ПОЛЕТО.МНОГО ЛИ ТАЛАНТ СЕ ИСКА ДА СЕ ПРАВИШ НА ***.ТРУДА Е НАПРАВИЛ МАИМУНИТЕ ХОРА,ЛИПСАТА НА ТРУД ПРАВИ ОБРАТНОТО.
34
17
 
23
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
"Х" в началото на думата на английски се чете "З". Т.е. не "ксанакс", а "занакс" и не "ксерокс" (Xerox), а "зирокс", и не "ксенон" (Xenon), а "зенон".
33
0
 
26
 
! Отговори
Весо преди 12 години
Да бъдеш известен идва и с някои неизбежни негативи-едни от многото са край с инкогнито и да бъдеш в устата на хората.Не мисля,че е недопустимо да обсъждаме и осъждаме известните,надарени от Господ Бог с нещо,което е винаги за сметка на друго нещо.
32
15
 
33
 
! Отговори
ева преди 12 години
Не се спряхте! Два дни жлъч и обиди. Душици клети!
31
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Stiga gluposti baba mi pie ksanaks za sun. Na 77 god. e, narkomanka li e?! . Edin poznat e ot 15 god. na heroin, kvo li ne si e bil primesi s keremida , lekarstva venozno , kolabiral e 5-6 puti i e jiv i zdrav. Lesno ne se umira , 100% sa i pomognali.
30
19
 
32
 
! Отговори
neverever преди 12 години
26, престани да хвалиш физическия труд, свързан с прекопаване на реколта. Има си хора за всичко. Хората на изкуството могат и да прекопават, но такива като теб нямат нито таланта, нито смелостта да се изправят и да забавляват публика от стотици/хиляди. За сведение Лени Кравиц си прекопава градинката и живее в каравана - ако си чувал/а за него :) Има много повече бедни и неизвестни алкохолици и наркомани, отколкото "самозабравили се" звезди. А Уитни е била нещастна жена, пребивана от съпруга си.
29
8
 
49
 
! Отговори
мариан преди 12 години
ГОЛЯМ РЕЗИЛ С ТИЯ ТАЛАНТИ.ЩО Е ТАЛАНТЛИВО ИЛИ Е ДРОГИРАНО ИЛИ ОБРАТНА РЕЗБА.ЕДИН ИМА ЛИ НОРМАЛЕН.
28
17
 
32
 
! Отговори
До Томас преди 12 години
А сега се опитай да си представиш колко хора на планетата не знаят, че ти си жив...Ако го напишеш на листче - направо ще се изумиш....
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da be da i da6teriata li vav vanata eeeeeeee usrahte se
26
1
 
53
 
! Отговори
психиатър преди 12 години
Ксанакс таблетки принадлежи към група лекарства, наречени бензодиазепини.Ксанакс таблетки се използва за лечение на тревожност, смесени тревожно-депресивни състояния или депресия, свързана с други заболявания.Ксанакс таблетки се използва също за лечение на панически разстройства.Лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание.Който й го е предписал, трябвало е да знае, че и към ксанакса се привиква, а страничните му ефекти са ужасни...У нас масово хората пият ксанакс поради посочените по-горе причини тревожност, паническо разтройство, депресии и депресивни състояния, а в аптеките гопродават и без рецепта, което е недопустимо.А сигурно е имало начин да я спасят източната медицина спаси много от тези, които могат да си позволят да се подложат на такава терапия ЖАЛКО.Мисля, че тя просто е била САМА в борбата с наркотиците...и слаба...защото тази борба е по-страшна и от най-тежката болест...
25
65
 
32
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Тая суха слива аз даже не знаех, че е жива.
24
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това са вашите"звезди"дами и г-да журналисти,за нас те са пропаднали хора и никога не могат да засенчат звездите на небето,и още ние казваме всеки който е добър или отличник в своята сфера на живота-професия се нарича ПРОФЕСИОНАЛИСТ.Има професионални шофьори,готвачи,стройтели,певци,музиканти,артисти и пр. и пр.И сега това излиза като самоубийство от охолен живот до там се стига за жалост!!!
23
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не им е лесно на известните, но не съм чул някой от тях да отиде на село да прекопава реколтата, понеже е по-лесно.
22
1
 
56
 
! Отговори
една жена преди 12 години
Навик да обсъждат другите, имат хора, които не могат да се справят с личните си проблеми. Стига толкова сте изливали помия върху този върховен глас!! Поклон пред паметта на Уитни!
21
21
 
49
 
! Отговори
Тина преди 12 години
До 14: Никога,ама никога в живота си не съм слушала чалга!Представи си има и такива българи!Тази пошлост беше забранена в дома ми и слава Богу детето ми сподели тази идея.А У.Хюстън е класика и се слуша,когато човек има нужда да чуе ГЛАС ,да си разтовари душата,да почувства красивото.Така ,че не слагайте всички в един и същи кюп.
20
0
 
43
 
! Отговори
дк преди 12 години
сбъркано обществоедни биват изсмуквани до крайност и за да издържат прибягват до стимуланти и пр ,а други стоят без работа дълго време ,защото не били активни и тн и в крайна сметка пак стигат до самоубийство или неудовлетворени от живота депресарисамо 5 процента се кефят ,че са успешни и мачкат останалите или се хвалят колко са велики и си живуркат на воляТЪЖНО
19
1
 
44
 
! Отговори
MD до 15 преди 12 години
И още нещо - Xanax e бензодиазепинов транквилизатор, който единствен от групата си има и известен антидепресантен ефект! За пръв път чувам, че подтискане на дишането на ниво дихателен център може да се преодолее със шамар! Смях се от сърце, въпреки тъжният повод за статията! Дано да не сте колега, че тежко на пациентите ви!