Джазът и Хилда Казасян

Певицата ще ни представи новия си диск на 3 ноември
Обновена: 11 окт 2012 14:48 | 11 окт 2012 14:44, Петя Славова
8
Джазът и Хилда Казасян
Снимка: Stars Records

Отново с джаз ще ни вдъхнови Хилда Казасян на 3 ноември. Точно в 22.00 часа певицата  ще излезе на сцената на Sofia Live Club, за да представи новия си проект „Jazz & Me”.

С нея на сцената ще излязат топ музикантите: Христо Йоцов (барабани), Живко Петров (клавишни), Милен Кукошаров (клавишни) и Михаил Йосифов (тромпет).

Специален гост ще е певецът Любо Киров, с когото Хилда ще изпълни дуета Love от новия си албум.

„Jazz & Me” е  връщане към типичната атмосфера на емблематичните стандарти като “Fever”, “Summertime”, “It Don’t Mean a Thing”, “Black Coffee”, и др. Стандартите заживяват нов живот чрез изцяло обновени аранжименти, отбелязват организаторите на концерта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Да ми поздравите Меличка, Христо, Любо и родата, моля! Благодаря за чудесната идея с канелата на котлона! Успех!
4
2
 
2
 
! Отговори
на 5 преди 11 години
Хилда каза нещо много вярно: ако държавата е загрижена за здравето на хората, да спре производството на тютюн и цигари, но никога няма да се откаже от акциза, нали?Лекуват се последиците, а не причините, което е гаранция за награбване на пари.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не я приемам за певица, още по-малко за джаз-певица. По професия тя си е тъпанарка. Джаз - певица е Камелия! Няма втора. Заслушайте се, пее като тромпет и е невъзпроизводимо от непрофесионалист. Забележете откъде излиза звука, който произвежда!Хилда пее елементарно. Вярно пее, но това не е достатъчно. Все пак ми е симпатична, но доста се натрапва на пазара. Едно е баща й, друго е тя.Не харесвам нейния джаз.Но да е жива и здрава.Жалкото е, че сигурно има такива, които пеят като змейове, но...
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Джазът и Хилда Казасян и Тутуня в мен
1
5
 
5
 
! Отговори
Почитател преди 11 години
Страхотна е Хилда!