Лудакрис и Ъшър обединяват сили с Давид Гета

Новото им парче Rest Of My Life вече е факт
20 ное 2012 09:33,
2
Лудакрис и Ъшър обединяват сили с Давид Гета
Лудакрис Снимка: архив, Reuters

Френското хаус гуру Давид Гета от години е обвиняван от хардкор феновете на електронната музика, че е отишъл прекалено далеч в комерсиалното си присъствие на поп сцената.

В последните години обаче той доказа, че това не го засяга особено и издаде редица хитове с някои от най-популярните изпълнители на годината, извели го до неимоверна слава.

Той продължава да го прави и тази година, въпреки че стратегията му, макар и доста успешна в един период, започна малко по малко да му печели прекалено много антифенове, които го свалиха тази година от първата позиция до четвъртата в класацията за най-добри диджей на DJ Mag.

В най-новата си продукция той се обединява с две от много ярките имена на американската хип-хоп сцена – Лудакрис и Ъшър. Двамата изпълнители успяват открай време да впечатлят публиката извън Океана, а в последните години Ъшър извади не малко хитове, обиколили света.

Новото парче Rest Of My Life идва като продължение на съвместната работа на изпълнителите. Припомняме ви, че Гета вече направи в последните години някои от основните си хитове именно с участието на двамата чернокожи изпълнители – широко популярните Little Bad Girl с вокалите на Лудакрис и доста нежното за електронно парче Without You заедно с Ъшър.

И докато двамата изпълнители отдавна не са чисто хип-хип представители и се заиграват с поп звученето, то много от електронните фенове ще видят това като поредно напускане от страна на Гета на допустимите граници за един електронен продуцент. Без съмнение обаче това ще е поредният хит и за тримата и съвсем скоро ще започне да се върти масово по всички телевизии и радиостанции.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво е общото между тримата? Юнивърсъл мюзик.Най-голямата музикална компания,френска собственост междудругото,не и пука за неплатежоспособните "хардкор"/интересен термин от порното/ фенове а от лигавите девойки даващи мило и драго за поредното модерно денс хитче.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Важното е комерса да върви.