Бон Джоуви пуснаха ново парче

Бандата издава нов албум на 25 март
Обновена: 7 яну 2013 15:04 | 7 яну 2013 14:50,
6
Бон Джоуви пуснаха ново парче
Снимка: Reuters

Огнено гореща новина за всички рок фенове: Бон Джоуви изкараха чисто ново парче.

Песента „Because We Can” е създадена от Джон Бон Джоуви заедно с Ричи Самбора и Били Фолкън. Tя e дебютен сингъл от предстоящата нова тава на американските идоли, "What about now", която ще излезе на 25 март тази година. Преди тази дата ще излязат още няколко нови песни, като част от кампанията „Complete My Album” в iTunes. Фенската апликация може да бъде изтеглена оттук.

Освен новия хит на Бон Джоуви, тавата "What about now" ще включва песента „Not Running Anymore”, включена в оригиналния саундтрак към филма "Stand Up Guys". Записът е номиниран за "Златен Глобус" в категория "Най-оригинална песен". Това е втората номинация за престижното отличие на идола Джон Бон Джоуви. Припомняме ви, че първата беше през 1990 за „Blaze of Glory” от филма „Млади стрелци 2”.

Тази година супер бандата отново стяга куфарите – този път за последния кръг от световното си турне, чийто европейски маршрут за радост на многохилядната българска публика стартира от София. Верните Бон Джоуви фенове вече изгарят от нетърпение да видят на българска сцена уникалното лайв шоу, което окончателно извоюва на групата статуса на една от най-великите концертни рок групи.

Най-запалените почитатели на групата у нас изкупиха за броени часове билетите в Диамантения кръг във вътрешността на сцената на Националния стадион "Васил Левски". Вече почти изчерпани са и билетите в зоната пред сцена и седящи в секторите близо до сцената.

Концертът на Бон Джоуви в София се очертава като незабравимо и силно емоционално музикално събитие, едно от най-значимите в концертния живот в България през 2013 година.   

Билети от 79 лв. до 139лв., във всички каси от мрежата на Eвентим или онлайн. Експресна доставка на билети до 2 часа и през: http://bgmenu.com/tickets.html.

Докато "What about now" излезе, чуйте най-големите хитове на Bon Jovi в албумa Greatest Hits тук.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Бон Джоувиново парче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
AZ преди 11 години
Това е яка поп група, с китарист ричи Замбора...според журналисти ...А иначе кой е Джоун Боун Джоуви живо и здраве и те ще видят през май! :)))
3
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нови крясъци в джунглата
2
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анонименпреди 40 минутикви са тия Бон ДжоУви че за пръв път чувам?Явно си бавноразвиващ се...
1
6
 
8
 
! Отговори
AZ преди 11 години
Bon Jovi не са супер група. Супер група е група, създадена от музиканти, които по принцип свирят и в други групи.