Led Zeppelin трибют, Любо Киров и още български звезди

Музикални вечери на 11 и 12 януари
Обновена: 7 яну 2013 16:04 | 7 яну 2013 16:04, Петя Славова
4
Led Zeppelin  трибют, Любо Киров и още български звезди
Снимка: Sofia Live Club

За втори път на българска сцена ще чуем Led Zepelin трибют в изпълнение от Лъчезар Косев – вокали, Даниел Елисеев – китари, Мартин Фритц – бас, Жоро Варамезов – ударни и Ани Свинарова - синтове и роял.

Събитието е планувано за 11 януари от 22.00 часа в София Лайв Клуб. Първото такова се случи през ноември миналата година. Тогава музиката на Led Zeppelin звуча наистина, както заслужава - топла и енергична, с магнитуда на природно явление и чистота на студиен запис, отбелязват организаторите.

Ден по късно, след 22.00 часа, ще се пренесем от рок към поп с електронна нотка, когато Любо Киров, Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров ще представят сет с електронно звучене, подготвен специално за лайв концерта в клуба.

Идеите, които музикантите са подготвили далеч ще надминат и най-смелите фантазии. Самостоятелните проекти на Любо „Отново вярвам”, „Забранена любов” и много други, ще бъдат изпълнени под нови оригинални аранжименти, както и съвместното парче на Любо и Маестро Петров „Life is beautiful".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Zeppelinist преди 11 години
Мдаа групата е уникална - преди няколко месеца забиха Зеппелин трибют в клуб Полинеро в Пловдив, направо разцепване от кеф от уникално добрите изпълнения. Над 2 часа и 20 Зепп парчета без пауза. При все това, че много малко групи въобще им се отдава да изпълняват качествено парчетата на Титаните. Който се двуоми, да тича бързо в Софето тая вечер....
3
1
 
2
 
! Отговори
Ъъъ, моля ?! преди 11 години
Who is the *** са Любо Киров, Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров ?!Защо ни занимавате с непознати неудачници ?!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
LED ZEPPELIN ARE THE BEST!!!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъщност LED ZEPPELIN трибютът не е за втори път на Българска сцена, а за пореден. Групата свири от началото на миналата година и имат доста концерти из страната, но... Някой трябва да си направи труда и да следи рок сцената вместо да пише на изуст.