Музиката на Боб Синклер ще озвучи Банско

Началото е 11.00 часа на 31 март
Обновена: 20 мар 2013 11:39 | 20 мар 2013 11:39, Петя Славова
18
Музиката на Боб Синклер ще озвучи Банско
Снимка: 5W communications

В последния ден от месец март пистите над Банско ще бъдат озвучени от музиката на Боб Синклер. Събитието е най-новия проект на един от най-известните диджеи в света. Следващата добра новина е, че входът е свободен, ако имаш билет или карта за лифта.

Ще го подгряват Peyton & DJ Annemiek (Ibiza), DJ Matrixsoul & DJ Sprite. Началният час е 11.00 часа, на Бъндеришка поляна.

Боб Синклер всъщност е псевдоним на Кристоф ле Фриан. 43-годишният скандален френски DJ се е вдъхновил от филм с Белмондо, когато е измислял сценичното си име преди двайсетина години. Оттогава той не е спирал да е номер едно. Не е спрял и да се движи – между Лос Анжелис, Маями, Ибиса, Лондон и Париж.

Диджеят обяснява, че поддържа добрата си форма със спорт и не се докосва до наркотици. Влюбва се. Обича живота, както и квартала си в Париж – Льо Маре, по думите му – артистичен и бохемски, пълен с история и изкуство. Tой е човекът, създал Love Generation и World Hold On, възродил Tik Tok, Rock This Party, Sound of Freedom.
Посещението на Кристоф у нас е част от турнето, с което рекламира последния си албум Disco Crash.

По-интересното е, че през април му предстои издаване на нов трак – Paris by Night! Ето как той представя новото си произведение: “Това е истински забавна компилация, с абсолютно неустоими хитове – Grupie, Far l’amore и др. Аз обичам да прескачам в различни стилове, затова непрекъснато търся нови сътрудничества, нов звук. Винаги съм търсел новите имена, работя както с утвърдени изпълнители, така и с изгряващи звезди. Вярвам, че те са талантите на утрешния ден и съм представил няколко от тях в Paris by Night.”

Проектът е както завръщане към традицията, така и много авангарден по своему, той е вдъхновен от руски, джаз и латино мелодии.

„Paris by Night включва голямо разнообразие от звуци, този проект звучи в традицията на кабарето и бурлеската – един клоунски свят, който съм комбинирал с диджейска музика.”

Боб Синклер никога не ни е разочаровал. А сега ни прави комплимента да сме първи – дни преди световната премиера на Paris by Night Синклер ще „свири” над Банско. И дори може да се пусне по пистите, обещава DJ-ят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Хаус. Това явно баща ви го е свършил навремето. Бива просташко драскане, ама усещайте се малко преди да заливате интернет пространството с глупостта си! :|
14
0
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Май нема да го бъде, евала на шефа на парка, сети се, ама оти требваше да викяме та да ни чуе...
13
0
 
1
 
! Отговори
Мария Ктъстева преди 11 години
А така, Бегликата си е изцяло зелена инициатива и събира всякакви хора, повечето от които са с изградено еко-мнислене.Спрете да спекулирате с музиката, височината й и какво ли още не.Имам чувствтоо, че страдате от някакъв краен нихилизъм, иживявате драмите си по форуми и сайтове.Смешно е !
12
3
 
0
 
! Отговори
Ядосана преди 11 години
***, Бъндеришка поляна е БУФЕРНА ЗОНА! Айде, махайте се платени зелени ***. Вече и срещу концертите застанахте. ***. На Беглика фест, който е уж зелен правите жестока мизерия. Мръсни гадове
11
1
 
2
 
! Отговори
България над всичко преди 11 години
И организаторите са...ЮЛЕН! Цеко Минев и престъпната му фирма! Бойкот!!!
10
0
 
2
 
! Отговори
София преди 11 години
Това наркоманско сборище май няма да е в село Банско а в НАЦИОНАЛЕН ПАРК ПИРИН.ТА да и писне един ден и да се изчисти от алчните селяни на село банско....
9
2
 
0
 
! Отговори
Велико преди 11 години
Супер яко парти ще бъде! Нещастните *** еколози да вземат да се закопаят в някоя дупка.
8
3
 
3
 
! Отговори
Хаус преди 11 години
Софиянец, ти си абсолютен *** бате. Като толкова разбираш от животни, защо не отидеш да помогнеш на животните в размножителния период да се чифтосваш с тях?
7
4
 
3
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Музиката ще се чува по върховете на Вихрен, Кутело, Тодорка... през размножителния период на най-редките обитатели на планината - дивите кози са бременни, глухарите токуват, пернатоногите кукумявки защитават територия, трипръстите кълвачи се опитват да привличат женските с барабанене по дънерите. А мечките... ако не са се събудили от зимен сън на 31ви със сигурност ще го направят. Недопустимо е ...!
6
2
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
до 1,ти си абсолютно неграмотен :) първо ника ти е грешен, второ Бандеришка се пише с "ъ", трето явно отдавна не си правил секс щом говориш за размножаване на птици! Става дума за световно известен DJ, а ти говориш за зимен сън. Явно цялата ти мисъл е един зимен сън! Човека ти идва на крака и то за откриване на новият му албум, а ти мразиш. На такива като теб им се вика простаци и то баш *** !
5
2
 
3
 
! Отговори
Yalta преди 11 години
На хейтърите и неграмотни типове мога само да ви кажа да ходите в Папа Гуинея и да вземе да посадите поне едно дръвче! *и и платената "зелена" работа е това, което чета! Да се чуди човек какъв болен мозък трябва да си, за да пишеш за зимен сън на мечки и разновъдството на птици! Олигофренска работа! Я прочетете малко за музика и животни бе* такива! А за партито, за разлика от хейтърите, аз ще ходя и ще си се кефя докато други ще си останат хейтъри за цял живот :)
4
3
 
3
 
! Отговори
Чочо преди 11 години
Викам да се почваме отсега да подгряваме :) Супер яката работа брат ! Евала за поканата !
3
6
 
3
 
! Отговори
[!] преди 11 години
...когато цветята цъфтят и щъркелите разнасят деца насам-натам... :DD
2
3
 
5
 
! Отговори
Банско преди 11 години
Абееее, Банскалия, да ти имам платеното съобщение !!! Защо не ходиш при твоите другари Прокопиев и Ковачев както и Тома Белев да се грижите за новородените бременни кози ?!?!?!?!? *** смотан !!! Я ела в Банско да те видя колко си банскалия *** !!!
1
9
 
5
 
! Отговори
Бансканлия преди 11 години
Бандеришка поляна не е ли в НАЦИОНАЛЕН ПАРК ПИРИН???? Техно парти в защитена територия? В началото на размножителния период на птиците? В края на зимния сън на мечките? Е това ако е държава......!