Блатечки и Яна Маринова в "Анатомия на света"

Двамата участват в клипа на Иван Атанасов
9 май 2013 17:15, Петя Славова
3
Блатечки и Яна Маринова в "Анатомия на света"
Снимка: OBC Bulgaria - PR & Art Company

Асен Блатечки и Яна Маринова помагат на уличен музикант. Двамата са влюбена двойка, които харесват музиката му и го превръщат в звезда. Това е част от историята в клипа на младия автор Иван Атанасов.

Видеото към "Анатомия на света" е заснето и финансирано изцяло от него, а той също така пише музиката, текстa и сценария на клипа. Текстът се заяжда с егоизма и суетата на хората. Към проекта се присъединяват още актрисата Вяра Зайкова и Даниела Явахчова – беквокалист.

Иван Атанасов всъщност e студент по режисура в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Снимал е клипа близо три месеца, през които е ангажирал много приятели и технически ресурс за реализирането на цялостния проект, идеята на който е да осмее фалшивите ценности.

Въпреки положените усилия досега не се е намерил подходящ продуцент, споделя студентът. От друга страна, политиката на повечето музикални медии у нас е да не подкрепят индивидуалните автори на музика като него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
пако преди 10 години
2: явно не осъзнаваш, че осмиват истината. Я не се прави на много ***, защото надали си такъв. Обществена тайна е че всеки музикант шмърка и се напива като ***. Аз лично съм в тези среди и ти казвам, че съм бил в Бекстейджа с Д2 и беше отврат! Както и всички други по известни групи в България...
2
0
 
0
 
! Отговори
26ejdr преди 10 години
ae towa moda li e da se pokazwa po niakolko pati kak se shmarka.... utrepana rabota, inache ima niakwi nade
1
7
 
3
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Студентът от НАТФИЗ снимал това нещо 3 месеца - нещо толкова буквално и бедно във всяко едно отношение, а най-вече музикално. Само претенцията е голяма, точно по български.И най-вече чакаме да ни открие някой чужд - продуцент, богаташ и прочее - да, това е днес българската мечта.