Рут ще ни пее "Виждам те"

Концертът й е на 20 юни, след което си дава почивка
Обновена: 7 юни 2013 13:31 | 7 юни 2013 13:30, Петя Славова
1
Рут ще ни пее "Виждам те"
Рут Колева. Снимка: Студио 5

Доста дълга почивка е решила да си подари Рут Колева. Това ще стане след концерта й на 20-ти юни в "Студио 5", който ще е последния преди настъпването на новия сезон.

Певицата подготвя едно специално шоу, в което ще зарадва публиката с новото си парче с текст на български - “Виждам те”, чийто клип засне наскоро. Видеото, с режисьор Деница Даскалова и оператор Дамян Димитров, разказва загадъчна история за не съвсем случайни срещи и разминавания между Рут и романтичен млад мъж. Клипът ще дебютира в интернет съвсем скоро, а първото изпълнение на песента на живо ще бъде именно в “Студио 5”.

Освен това концертът на 20 юни ще доближи повече от всякога посетителите на “Студио 5” до предстоящия втори студиен албум на Рут - с водещия сингъл “Better” и още от песните, намерили място в диска. Няма да липсват и фаворитите на публиката - “Защо?”, “Близо”, “Fever” и др.

Музикалното преживяване в Студио 5 е с начален час 22.00.

 На 8 юни приключва и турнето на Рут Колева, обхващащо пет български града. Вдъхновена от страхотното посрещане на публиката и уникалната атмосфера в някои от местата, Рут вече крои планове за нова концертна обиколка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари