Още добри новини за електронните фенове в България

Звездата Себастиан Ингросо идва на 10 август на Какао
Обновена: 18 юни 2013 09:56 | 18 юни 2013 09:34,
0
Още добри новини за електронните фенове в България
Себастиан Ингросо Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Поредното силно лято се задава за феновете на електронната сцена в България. След вече потвърдените доста сериозни имена за участия по морето – сред които Chase & Status, Above & Beyond и Paul Oakenfold на Spirit of Burgas и вече препълнената със звезди като Фед Ле Гранд, Dubfire, Санди Ривера и други програма на Solar Summer Festival, сега още едно огромно име се присъединява, за всеобщата радост на меломаните.

Датата 10 август от доста време стоеше празна в календара за тазгодишния Солар, но ето че организаторите от клуб Ялта разкриха така строго пазената тайна, а именно – гостуването на тази дата на една от звездите от Swedish House Mafia – Себастиан Ингросо. 

След като тримата шведи вече покориха света с прощалното си като общ проект шоу One Last Tour, то сега всеки от тях се опитва да се концентрира върху развитието на собствената си кариера, макар общите им участия да не спират. И докато допреди две години, Себастиан Ингросо беше може би най-незабележимият от тримата, то през 2012 кариерата му се разви бурно и зашеметяващо и сега неговите собствени продукции са сред най-силните на сцената.

С двата си топ хита в последната година - Calling с Алессо и Reload с Томи Траш, 30-годишният швед успя набързо да навакса с хитовете на своите двама колеги и не случайно в момента заема 34-тото място в света в класацията на DJ Mag. Неговата обща резиденция с Axwell на Ибиса това лято – Departures, вече предизвиква небивал интерес, а както стана типично за хитовете на шведските мафиоти, наскоро той преиздаде вокална версия на Reload, която най-вероятно радиата няма да се поколебаят да въртят до пръсване това лято.

   

Ингросо обаче дори няма да е сам – той ще бъде подкрепян от младата звезда Томас Голд. Чест прави на клуб Ялта, че така навременно, още в началото на неговия възход, поканиха вече веднъж в София изгряващия немски продуцент и диджей, а той се отблагодари на публиката като им донесе едно незабравимо преживяване, съчетавайки собствените си качествени продукции с безброй много от най-големите електронни хитове напоследък. Без съмнение, надяваме се, и на морето той ще повтори доброто си представяне.

Напомняме ви, че тази година летният Солар се връща отново на Какао Бийч, така че меломаните ще могат отново да посрещнат изгрева под любимите си звуци, а незабравимите партита изглеждат гарантирани.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари