Да гледаш Стената на Роджър Уотърс за 30 лв

Билетите с тази цена са ограничени
5 юли 2013 15:21, Петя Славова
1
Да гледаш Стената на Роджър Уотърс за 30 лв
Снимка: СМЕ

Ограничен брой билети на ниска цена от 30 лв. ще бъдат пуснати в продажба от 8 юли за шоуто на Роджър Уотърс "The Wall". То ще бъде представено за първи път у нас на 30 август на Националния стадион "Васил Левски".

Първоначално тези места са били блокирани и изключени от схемата на стадиона, тъй като са разположени под ъгъл, по-голям от 150 градуса спрямо Стената на сцената, и са зад кулите с аудио и видео оборудването на шоуто. 

Още по темата

След финализиране на последните технически изисквания, е установено, че видимостта в тези зони няма да бъде лоша и това позволява да се получи разрешение за включването им в продажба.

Спектакълът е изпълнен с ефекти, включващи разрушаването на Стената, прелитащи самолети, съживяване на учителя-марионетка и много други.

През 2010 г. Роджър Уотърс преобразува "The Wall" за големи и открити стадиони. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия нормални ли са? Българските промотъри срам нямат. И зад сцената ще почнат да продават вече. Е*аси. И сервилната медийка ни го представя като голяма далавера - да дадеш 30 лв, за да гледаш сцената отстрани? Т.е. и да чуваш отразения звук само...