Тина Търнър отново омъжена

Певицата сключи брак с дългогодишния си приятел Ервин Бах
18 юли 2013 11:33, Петя Славова
3
Тина Търнър отново омъжена
Тина Търнър. Снимка: Reuters

Певицата Тина Търнър сключи граждански брак с дългогодишния си приятел, музикалния продуцент Ервин Бах в Швейцария, преди планираната за неделя будистка церемония в имението им на брега на Цюрихското езеро, съобщи Ройтерс.

73-годишната изпълнителка на хита "Simply the Best" се врече на родения в Германия Бах в предградието на Цюрих Кюснахт, където двамата живеят, пише БТА.

Търнър е носителка на 8 награди "Грами", а сред хитовете, които изпълнява са песни като "River Deep, Mountain High" и "Private Dancer". Родена е в щата Тенеси, но от близо 20 години живее в Швейцария.

Певицата се е извинила предварително на съседите си за евентуалния шум от имението, в което е построена малка сцена за предстоящото парти този уикенд.

Тина Търнър постигна голям успех в края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век, докато пееше заедно със съпруга си Айк Търнър. Двамата се разведоха през 1978 г., след като се оказа, че той я биел. Айк Търнър умря от свръхдоза кокаин през 2007 г.

На брака им е посветен филмът от 1993 г. "What's Love Got to Do with It", чието заглавие е заимствано от едноименната песен ,допринесла за лансирането на соло кариерата на певицата през 80-те.

Тина Търнър се оттегли от музикалната сцена като изпълнителка след турнето си през 2009 г., а по-рано тази година получи швейцарско гражданство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да и е честито.
2
0
 
10
 
! Отговори
u a simply the best преди 10 години
Възхищавам се на хора с нейната жизненост, които и на 73 не се отказват да живеят пълноценно и да следват мечтите си.
1
0
 
18
 
! Отговори
galatea преди 10 години
Жена достойна за възхищение.