Остава честват 21 години на сцената с куп култови имена

Летният концерт на групата ще се състои отново в Борисовата градина
Обновена: 2 сеп 2013 08:33 | 2 сеп 2013 08:20,
0
Остава честват 21 години на сцената с куп култови имена
Снимка: архив, Булфото

Една от най-любимите български групи – Остава, ще събере за поредна година своите фенове по случай годишнината от създаването си, за да ги зарадва със своите бележити парчета. Както стана традиция, момчетата от бандата канят своите фенове и приятели в края на лятото, за да припомнят как и защо преди повече от 10 години завладяха радиа и телевизии в България и бяха може би водещото име на тогава доста оживената българска сцена, която създаде толкова много качествени продукции, останали любими и досега на меломаните. Събитието ще се проведе в клуб „Маймунарника” на 3-ти септември и обещава да повтори успеха на 20-ия рожден ден на групата през миналото лято.
 
Фронтменът Свилен и момчетата от бандата и този път няма да пропуснат да добавят и няколко приятни допълнения към и без това очертаващата се да бъде доста силна вечер. Те са поканили и някои от най-любимите имена на българската сцена от този период да се качат до тях на сцената и да се присъединят към купона. Сред тях са Стенли, Гурко от Анимационерите, Насо Русков от Babyface Clan и Иво Чалъков от Gravity Co. Освен това посетителите ще имат възможността и да се включат в заснемането на новия видеоклип на групата – към парчето „Песен”, което скоро ще бъде официално издадено.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream, а за начален час е обявен 20 часа. След като в края на миналия август групата събра повече от 2000 души на своя голям летен концерт, очакванията са бандата да направи още един много силен лайв, подкрепяна от любовта на верните си фенове, които вече толкова години не спират да я подържат и да се надяват за българската рок музика отново да настъпят такива силни времена като преди десетина години.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: концертОстава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари