Плевнелиев изнервил влизането за "Стената"

СМЕ се извини на зрителите с места зад платформата за мултимедията
13
Плевнелиев изнервил влизането за "Стената"
Снимка: Булфото

Култовият спектакъл на Роджър Уотърс "Стената" мина с огромен успех, но десетки зрители на националния стадион "Васил Левски" се изнервиха от бавното влизане през ВИП входа. Други пък не успяха да видят шоуто в пълния му вид заради платформата в сектор Б, от която се излъчваше мултимедията.

За проблема признаха и организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

"Забавеният пропусквателен режим във ВИП входа на стадиона се дължи на желанието на президента Росен Плевнелиев да посети концерта. От съображения за сигурност Националната служба за охрана (НСО) монтира детектор за метали на ВИП входа, което забави достъпа до стадиона и изнерви много зрители. Този проблем е извън нашата компетентност. Все пак по наше настояване от НСО реагираха сравнително бързо и отвориха втори вход за достъп, така че се надяваме никой да не е пропуснал началото на шоуто", заявиха организаторите.

Те се извиниха официално и на всички, закупили билети на стойност 90 лв. в сектор Б, чиито места са били с ограничена видимост.

"Бяхме предвидили този проблем и с тази цел първите пет реда в сектора бяха блокирани за продажба. За съжаление платформата за прожекции на мултимедията, издигната от екипа на Роджър Уотърс, се оказа по-висока от заявената и този факт ограничи видимостта на зрителите, закупили билети и в редовете между 6-и и 10-и. Объррнахме се към фирма Ticketpro с молба да осигури допълнителни стюарди, за да дислоцират хората на други непродадени в сектор Б места, които бяха значително повече от тези с влошена видимост. За съжаление някои от зрителите не са пожелали да се преместят и не са могли да изгледат добре спектакъла. Извиняваме се на всички тях за причиненото неудобство", заяви Иван Несторов, управител на СМЕ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, ето за кого е бил надписът ОСТАВКА!
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така нареченият Президент, а реално марионетка, офшорко и страхливец, през цялата част от мандата си нищо друго не е направил, освен да пречи и изнервя нормалните хора с налудничавите си усмивки и бездействия!Не е ли добре да се посъберат повечко хора (много повече, от платените от Боко и подкрещящите го мафиоти "свирчовци") и да поискаме предприемането на реални следствени действия за маймунджелъците на самозабравилата се клика от дребночели лъжци и манипулатори? Не е ли време за действие?
6
7
 
11
 
! Отговори
Velizara преди 10 години
Плевнелиев не пропусна да инициира поредната манипулация този път използвайки концертна на легендарна рок група. Много ниско падение.
5
5
 
17
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Значи "Оставка" се е отнасяло за Плевнелиев.Доста време след началото на концерта продължаваха да влизат изнервени хора от чакането пред входа за ложата.
4
8
 
17
 
! Отговори
Iva Hikova преди 10 години
Тия политици не могат да ни позволят да се нарадваме на едно събитие кат хората. Плевнелиев като същински диктатор с все целия си антураж и той там, Кунева...
3
20
 
14
 
! Отговори
мишо преди 10 години
Едва ли концерта на застарелия певец е такова голямо събитие. За политическата пропагандата по време на концерта трябва да си понесат последствията организаторите.
2
3
 
13
 
! Отговори
Преди и след преди 10 години
Преди и след концерта пропусквателния режим беше типично по български, нямаше заграждения до и около входа/ изхода, достатъчно хора, които да посрещат влизащите и т.н, и т.н. Организаторите не се бяха справили и трябва да търпят сериозна критика за това. Голяма черна точка, много голяма и много черна!
1
8
 
32
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
РОДЖЪР КАК СЕ Е НАМУСИЛ КАТО ВИДЯ ПРЕЗИДЕНТА.....