Бийбър без късмет, а с обвинение

Звездата ще отговаря за шофиране в нетрезво състояние
Обновена: 29 яну 2014 12:59 | 29 яну 2014 12:54, Петя Славова
13
Бийбър без късмет, а с обвинение
Бийбър трябва да е по-внимателен с шофирането. Снимка: Reuters

Въпреки че е сред идолите на днешното поколение, славата на Джъстин Бийбър не му носи добър късмет. Срещу канадския певец на 14 февруари ще бъде повдигнато обвинение от съд в Маями за шофиране в нетрезво състояние без шофьорска книжка и за оказване на съпротива при арест, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Още по темата
19-годишният канадски певец не е длъжен да присъства на съдебното заседание, на което трябва да бъдат представени обвиненията срещу него, отбелязва БТА.

Както Dnes.bg писа, идолът на тийнейджърите неотдавна бе задържан за опасно шофиране в нетрезво състояние на автомобил "Ламборгини" с открит покрив. Той участвал в автомобилна гонка заедно с калифорнийски рапър.

От полицията в Маями поясниха, че Бийбър имал неадекватно поведение по време на задържането му и не е представил валидна шофьорска книжка.

Той бе затворен в ареста, а по-късно беше освободен под гаранция от 2500 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do vsichki vie koito iskate da ne go vijdate poveche ili da ne go slu6ate po novinite prosto 6te vi kaja che nyamate uset kim jivota i prosto ste edni bukluci koito ne prinadlejat na tozi svyat i si mislite che edinstveno VIE ste si vajni no ste v GOOOOOLYAMA GRESKA !!!!!
11
2
 
3
 
! Отговори
George1 преди 10 години
Гнусен канадски гей.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 9Малка грешка правиш със загорката. Тя си е утвърдена марка бира с много добро качество. И не правят реклама на загорката с цел повече нейни клиенти, а за това че могат да се рекламират защото са големи! Както и кока кола примерно. Защо рекламират кока кола? Защото е малък интереса към тази напитка или защото е спаднал или защото е леко известна марка питие? Мне, всеки човек знае вкусът на кока кола и той без или с тази реклама си я консумира или не. Т'ва е! Мерцедес се рекламира също.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма новина!Щели да съдят пиян Бобър!
8
4
 
3
 
! Отговори
До 7: FJB преди 10 години
Аз ще ти кажа заради какво: заради пари, МНОГО пари! В маркетингът няма лоша или добра реклама. Щом носи пари, значи е добра реклама. Примери бол, на първо време се сещам за безмислените реклами на Загорка, ама като ти кажат "бира" и се сещаш за тях, нали? А сега се замислете колко полза извлича Бийбър от това, че всички медии по цял свят говорят за него?
7
2
 
11
 
! Отговори
FJB преди 10 години
Добре бе, аз разбирам че целта на медиите е да разсейват хората от основните проблеми с различни глупости, ама защо по дяволите го правите с лекенца като това? Сигурно 80% от хората в света въобще ама въобще не ги интересува колко косъма му поникнали под мишниците на това нещо, къде било шофирало, кво било яло, какво казало....аман от тъпотии бе *** света искам да си ходя на моята си планета вече
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 5Е, виж Еймито каквато си е наркоманка, като нищо го чака там горе тоя *** заедно да се дрогират и наливат.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А дали Джанис Джоплин, Джими Хендрикс, Джим Морисън, Кърт Кобейн и Ейми Уейнхаус ще го приемат в клуба!? Силно се съмнявам!
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това гнусно *** няма ли най- после някой да го вкара в панделата бе! По принцип не се влияя от поведението и външния вид на хората , но това същество ме дразни супер много. Двамата с Азис бих ги разстрелял като кучета! Срам за човечеството са тия ***.
3
3
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Браво мислим еднакво !С 8 секунди разлика !Само не ми е слуша колко талантлив е бил кога влезе.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Клуб 27 ли се казваше ?
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този няма да се класира дори и за клуб 27.