Пускат от утре билетите за Iron Maiden

През първата седмица почитателите на групата ще ползват 10% отстъпка
13 фев 2014 14:28, Красимир Ангелов
21
Пускат от утре билетите за Iron Maiden
Снимка: СМЕ

От утре, 14 февруари, точно в 10 ч сутринта стартира продажбата на билети за концерта на Iron Maiden. Ценните хартийки ще бъдат на цени от 60 до 140 лв. и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg, съобщават  организаторите от СМЕ.

Всеки, закупил билети през първата седмица от 14 до 21 февруари включително, получава 10 % отстъпка под формата на ваучер. Той може да бъде използван след 22 февруари при закупуването на билети за всички събития, организирани от София Мюзик Ентерпрайсъс до края на 2014 г. 

Още по темата
10 фев 2014 10:14
51
Iron Maiden безспорно са една от най-успешните метъл банди за всички времена. Малко групи могат да се похвалят с толкова мощна фен подкрепа, която непрекъснато нараства.

София е една от последните спирки в супер успешното Maiden England Tour. Поради огромния интерес Брус Дикинсън и компания добавиха три нови дати към вече обявените досега, включващи още Будапеща (3 юни) и Бърно (8 юни). Така нашата столица остава единствената възможност за всички фенове в региона да видят своите любимци на живо.

Удоволствието от това ще се подсили от обещанието на групата, че това ще е последният шанс за многобройните им почитатели да видят на живо изпълнения на хитове от 80-те като “The Number of the Beast”, “Run To The Hills” и “Running Free”.

Iron Maiden пристигат в София след изяви на фестивалите Copenhell (Дания), Greenfield (Швейцария) и Nova Rock (Австрия). У нас Брус Дикинсън и компания ще разтърсят зала „Арена Армеец“ на 16 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Iron MaidenСМЕбилети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
правят невероятни лайв концерти ТАМ СМЕUP THE IRONS
10
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ПРАВЕШКИЯТ ОВЧАР БЕШЕ ЗАБРАНИЛ ДА ИДВАТ ЗАПАДНИ БАНДИ. СЕГА ПО ПАМПЕРСИ ЛИ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ? А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ СА ПО ПАМПЕРСИ
9
0
 
19
 
! Отговори
Todor преди 10 години
До НЕ ГИ ХАРЕСВАМ!Бегай да си слушаш ориенталските маанета и не говори за истинско изкуство.
8
34
 
1
 
! Отговори
НЕ ГИ ХАРЕСВАМ! преди 10 години
те трябва да ми платят ,за да им слушам животинските крясъци ...и пак не съм сигурен дали ще ги издържа ....!!!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до BURZUMПотърси група Abruptum в тубата. Истинска атмосфера от 90-те. Изключително трю блек хейтфул метъл от горската кабина на ада.
6
1
 
7
 
! Отговори
GRAVELAND преди 10 години
До BURZUMНе си изобщо трю. Filosofem влиза в период на позюрство на Викернес заради прекалено добрата си продукция (различават се от време на време барабаните от квиченето). Първите 2 демо-та на Викернес са трю както и албума "Aske" поради вълшебния саунд в стил "прахосмукачка в килия за мъчения".
5
32
 
2
 
! Отговори
kosta преди 10 години
време е полицията да посети такива мероприятия, защото там скара бира не върви. Тези концерти са рай за нарко пласьорите. Виж, ако дойде Шабан Шаулич бих отишъл, но да ми реват някакви наркоманчета, няма да стане.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЕЛИКИ!
3
2
 
16
 
! Отговори
Ела преди 10 години
Цури, bring your daughter to the slaughter ;)
2
1
 
16
 
! Отговори
СМЯХХL преди 10 години
Там сме !!!
1
3
 
29
 
! Отговори
Цури Плевен преди 10 години
Там съм заедно с дъщеря ми.