Oasis преиздадоха дебютния си албум

Групата обаче няма да се събира заради скандала между братята Галахър
19 май 2014 14:33, Красимир Ангелов
4
Oasis преиздадоха дебютния си албум
Снимка: Reuters

От днес по магазините във Великобритания може да се купи първият от общо трите преиздадени албума на групата Oasis - "Definitely Maybe", съобщи в. "Гардиън".

Музикантите поясниха, че решението за това е взето по повод 20-годишнината от появата на дебютния албум на британците, видял бял свят през 1994 година.

Първият от преиздадените албуми - "Definitely Maybe", се предлага в няколко варианта. Освен обичайния компактдиск е издадена и винилова плоча. Желаещите ще могат да се сдобият и със специално издание от три диска, включващи повече допълнителни материали и песни на групата.

На този етап не се съобщава кога точно ще бъдат предложени на пазара останалите два албума - "What's The Story" (Morning Glory) и "Be Here Now". Известно е само, че това ще стане някъде в края на 2014 година.

Решението на група "Оейзис" да отбележи 20-ата годишнина от появата на "Definitely Maybe" с преиздаване на албума разочарова феновете на състава. Те се надяваха братята Галахър да се съберат отново заедно на сцената по повод на юбилея.

Групата "Оейзис" е създадена през 1991 г. от Ноел и Лиъм Галахър. През 1994 г. съставът издава дебютния си албум "Definitely Maybe", от който във Великобритания са продадени рекорден брой копия. Групата обаче се разпада през 2009 г. след скандал между братята Галахър, които са в лоши отношения и до днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.