Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. са другите 2-ма треньори в "Гласът на България"

Шоуто стартира на 21 септември
25 юли 2014 14:58,
4
Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. са другите 2-ма треньори в "Гласът на България"
Орлин Горанов, Снимка: bTV/Краси Танев

Нов звезден треньорски екип очаква претендентите за победа в третия сезон на музикалното шоу  „Гласът на България”.

На червените столове от 21 септември ще седнат фолкпевицата Десислава, попизпълнителят Миро, а към тях се присъединят фронтменът на Б.Т.Р. Наско и звездата на българската естрада Орлин Горанов.

В ролята си на водещ отново ще видим Мартен Роберто. Неговият партньор на сцената на живите концерти ще бъде  изненада за зрителите.

Още по темата
В следащите дни треньорите ще започнат усилена подготовка за срещата си с новото поколение български изпълнители и за началото на снимките на кастингите „на тъмно”, които стартират скоро.

Треньорите са фигурите с най-ключова роля в „Гласът на България”. Всеки треньор ще се запознае със своите фаворити едва след като ги е избрал само по слух.

Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото състезание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Наско е по - скоро лиричен-баритон, а Миро бас-баритон ;) Много харесвам и четеримата, пожелавам блестящ стар на шоуто. Размажете Хфактор, и им покажете класа!
3
0
 
1
 
! Отговори
чичо Цурко преди 9 години
почива си бе!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гошо, да попитам с каква цел използваш тези.... многоточия пред думите?
1
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Аз уважавам труда на българските поп и фолк изпълнители.Те са фронтмените на българската култура в сегашното динамично и променливо световно културно...пространство.Тяхната отговорност е много голяма за запазване и утвърждаване на традициите в този български културен...феномен.Формулата на...гласът е успешен до сега,а в този сезон треньорите са...великолепни.Успех на кандидатите,треньорите и организаторите на това грандиозно...шоу.