Били Хлапето забърка музикален коктейл с Dorothy и FeeL

Новото трио за спойката и новото им парче "А ти къде си?"
Спонсорирано съдържание | Обновена: 5 авг 2014 08:20 | 4 авг 2014 13:53, Александър Попов
2
Били Хлапето забърка музикален коктейл с Dorothy и FeeL
Снимка: Монте Мюзик

Били Хлапето, младата певица Dorothy и рапъра FeeL представиха видеото към парчето "А ти къде си?", част от наскоро излезлия дебютен албум на Хлапето “В реда на нещата”.

Отговорът на често задавания в рефрена на песента въпрос “А ти къде си?”, ще ви връхлети веднага след като видите видеото към нея и той е – на морето. Клипът, режисиран от Виктор Антонов - Rikk и заснет от Томислав Михайлов - Чочо е своеобразно плажно парти с много млади хора, свежи коктейли, а пресъздадения с кинопохвати контраст между лято и зима ни напомня, че преди всичко от нас зависи дали настроението ни ще е лятно, или ще усещаме студ.

Музиката на парчето е на Били Хлапето, FeeL, Dorothy и Algoriddim, аранжиментът – на Били и Algoroddim, подплътен с живи изпълнения на китара и бас, а текстът е написан от FeeL, Били Хлапето и Algoriddim. Зад режисурата и концепцията на оригиналното видео стои Виктор Антонов – Rikk, а зад камерата - операторът Томислав Михайлов - Чочо. Качествената продукция отново излиза под шапката на Монте Мюзик.

Дороти е една от най-младите и обещаващи певици, занимава се от съвсем малка с музика и вече има три клипа – “Choco-late”, “Just that moment” и “Твоят вкус”, като все още не е завършила Музикалната академия. FeeL е член на нашумялата рап група The Top Stoppers и е със солидно портфолио на българската хип-хоп сцена. Има повече от 10 клипа и е на път да издаде собствен албум.

Специално за dnes.bg тримата дадоха кратко интервю:

Как се случи спойката помежду ви? 
 
Били: Любовта към музиката и желанието да се изразим бяха главните причини, а за останалото предлагам другите да говорят.
 
Дороти: От Монте ми се обадиха и аз веднага се телепортирах в студиото. Оттам нататък всичко тръгна по мед и масло. Когато се събереш с талантливи хора, нещата стават лесно. 
 
Feel: Отидох на гости на Algoriddim в студиото и се запознах с Били. После слушахме инструментала и песента стана от само себе си, без никакви проблеми и за нула време. 
 
Как се справихте с толкова променливия климат?
 
Били: Ами, ние бяхме на един бар, така че винаги имаше какво да се направи.
 
Дороти: Когато ни ставаше студено, си слагахме слънчеви очила... хаха
 
Feel: Не скучаехме много, честно да ви кажа. Постоянно бяхме в движение. Даже имаше едни, дето стреляха по хората. С водни пистолети.
 
Какво ще правите през лятото?
 
Били:  Ще гледам да нося чадър навсякъде и да си почивам.

Дороти: Ще се радвам да съм на някое красиво местенце и да слушам “А ти къде си?”.
 
FeeL: Нямам почивен ден, всяка събота и неделя по морето, участия и партита. Обадил съм се, чакам ви там.


2
Още по темата: FeeLБили ХлапетоDorothy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
набедения певец!!!