Тейлър Суифт стана жена на 2015 г.

С този приз сп. "Ел" удостои певицата
25 фев 2015 10:52,
7
Тейлър Суифт стана жена на 2015 г.
Снимка: Архив Reuters

Певицата от САЩ Тейлър Суифт беше обявена за Жена на 2015 година на наградите на сп. "Ел", съобщи Контактмюзик.

Суифт беше удостоена с приза ден след като беше обявена от Международната федерация на звукозаписната индустрия за глобален записващ артист на годината и ден преди наградите БРИТ, на които се надява на признание в категорията за най-добра международна изпълнителка.

На бляскавата церемония за наградите на сп. "Ел" в Лондон 25-годишната Тейлър Суифт прие отличието от младия британски певец и автор на песни Сам Смит. Смит, който триумфира на тазгодишните награди "Грами", също получи награда от списанието - за Музикант на годината.

Музикалният и телевизионен продуцент Саймън Кауъл беше почетен за приноса си към развлекателната индустрия. С награда за цялостни постижения беше удостоен дизайнерът на обувки Маноло Бланик.

С награди на сп. "Ел" бяха отличени още дизайнерът Кристофър Бейли (приз "Изборът на редакторите"), Ердем Моралиоглу (Дизайнер на годината), Ашли Уилямс (Изгряващ дизайнер), "Марк" на Марк Джейкъбс, Кейти Хилиър и Луела Бартли (Съвременен бранд), Роузи Хънтингтън-Уайтли (Модел на годината), Стюарт Вивърс (Дизайнер на аксесоари), Мери Катрандзу (Дизайнер на тоалети за червения килим), Даян Крюгер (Филмова актриса), Маги Гиленхал (Телевизионна актриса), Ребъл Уилсън (Изгряваща звезда), Люк Еванс (Актьор на годината), Кара Делевин (Актьорски пробив).

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изключително неприятно същество.А след като всички мъже,с които е била бързо бързо бягат от нея,значи и като поведение е много зле положението.Като музикант,извинявайте,но само 15 годишни може да я слушат,много комерсиална и много антипатична,а на всичкото отгоре не е и Жена, а Детенце и то доста инфантилно.
5
2
 
6
 
! Отговори
free ujin преди 9 години
Да пробутващ селски блондинки (различен генотип) на славяни е все едно да продаваш хладилници на ескимоси стара американска манджа .
4
7
 
8
 
! Отговори
ахахах преди 9 години
Хамстер фейс.
3
3
 
13
 
! Отговори
fan преди 9 години
не само че е симпатяга, ами е отличен музикант......много малко певици на това ниво в шоу-бизнеса са музиканти....
2
8
 
6
 
! Отговори
Пако преди 9 години
Доста обикновена, но те западнячките са си такива ...
1
3
 
22
 
! Отговори
браво преди 9 години
Симпатягата го заслужава !