На първо място за нас с Христиан е сексът, обяви Мария

"Съпругът ми винаги ме е носил на ръце"
Обновена: 8 мар 2015 20:13 | 8 мар 2015 15:58, Веселина Йорданова
112
На първо място за нас с Христиан е сексът, обяви Мария
Мария и Христиан на сватбата им. Снимка: БулФото

Попфолк певицата Мария обяви, че се чувства отлично като омъжена жена и че съпругът й – бизнесменът Христиан Гущеров, винаги я е носил на ръце.

Още по темата
На първо място при нас е сексът, на второ място - отношението, времето, чувството за хумор, понякога и словесните войни. Христиан е всичко онова, от което имам нужда, откровена е тя в интервю за „Труд“.

Певицата обаче отказва да каже къде е бил църковният й брак, за който се тиражира, че се е състоял в храм-паметника „Александър Невски“ въпреки забраните.

"Всички онези, които сега ровят около тази тема, някога ми бяха приятели и се опитваха да бъдат твърде близо до мен", отсича Мария. За сватбата си тя казва, че е било много весело и единственият недостатък бил, че времето е минало много бързо.

„Не съм си позволявала авантюри за една нощ. Моногамията е част от любовта, която бих искала да изпитвам и да получавам... Всичко останало е просто гимнастика, а не любов“, разяснява още тя.

На въпрос каква е причината за липсата й на концерта за наградите на телевизия „Планета“, певицата отговаря: „Като един човек, който държи на себе си и на всичко онова, което прави, смятам, че присъствието ми не беше наложително там и нека не забравяме, че това не е концерт, а форум, отбелязващ годишните музикални награди на телевизия „Планета”... Това, разбира се, не променя моето отношение към фирма „Пайнер”, ние продължаваме съвместните си участия, песни и клипове“.

Нещата, които правя - като работата ми с музиканти от поп гилдията, и разнообразният ми репертоар са с цел да не ограничаваме жанра, да не го вкарваме в рамки, обяснява тя.

Освен че „се зарежда от младия си мъж“, Мария разкрива, че за да се справи с всичките си ангажименти, става между пет и седем сутрин, а фигурата си поддържа с тренировки и диети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: поп фолкМария Гущерова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
9
 
! Отговори
отегчен преди 9 години
Е, сексът де, не ми и минава през ум, че отварачката му чете Шекспир вечер.
71
0
 
13
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Тая съвсем се изврати... секс със прасе ***. *** содомията лъха от тая с маймунския *** на главата....А к'ва мацка беше навремето...............................
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Църковен брак въпреки забраните?! И къв брак е това? Те тези двамата са ясни- хвани единият, удари другия, но кой поп ги е венчал? Предлагам да се разпопи. И църквата като държавата, за пари всички се прави. Отврат.
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имах си аз да се гледат,само.Много ясно ,че е секса.
68
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Секс, секс, ама никаква информация за позите. Пъно информационно затъмнение. Позор! Затова сме на сто и някое място по свобода на словото.
67
1
 
8
 
! Отговори
до 87 преди 9 години
Според мен момчето е свестно и влюбено, глуповато е и наивно! Ще възмъжее и отрезнее все някога, но по болезненият начин! Мара отварачката може да е красиво направена, но дали е добра жена и добра съпруга ли ще е?!?
66
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 76Повръщай, докато тя живее в разкош и банковата и сметка надмине шест цифрена сума.Той и е мъж и ти трябва да уважиш нейното решение.М,да няма логика красивите Жени с какви мъже се хващат.И става все по-често.Но,решението си е нейно.
65
1
 
18
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Поп фолк певицата Мария е вече доста дъртичка брантия, а бизнесменчето е като тез ***, които стават вече за клане!
64
0
 
24
 
! Отговори
Дядъ Вакрил преди 9 години
Мара е толкова влюбена,колкото аз съм,рус *** с дръпнати очи!!!!!!!!!!!
63
0
 
17
 
! Отговори
Анти преди 9 години
Какъв секс е това? Вероятно между въшка и тюлен. Този 'широкичкия' сигурно като й се метне отгоре и тя потъва в корема му. А пък ако му се качва отгоре сигурно се пази от лампата, да не и изгори нежното гръбче.
62
6
 
19
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Лика-прилика!Честит празник, на г-жа. Росен Плевнелиев!
61
0
 
25
 
! Отговори
:))) преди 9 години
Найстина ли има толкова простовати жени в бг да приказват простотии на публично място??? А "мъжете" - синчета на бизнисмени да се прехласват по тях и въобще не схващат какво са си взели за съпруги? Действитерлно ли повечето бългрите са много прости и комплексирани? пп. тоз *** от снимката не знае какъв е секса му и затуй марийка пубрично го хвали, да му вдига сексуалното самочувствие! :)))
60
0
 
34
 
! Отговори
Рая преди 9 години
Същото говореше и за първия си мъж, помня й едно интервю при Венета Райкова. Като го разори, взе, че го намрази...
59
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Маро, Продължаваме напред...
58
0
 
16
 
! Отговори
до 75 преди 9 години
Що нема ли хирурзи, учители, .... хора със сериозни професии и умения да я аресат??? :)))
57
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 70: Под голям камък голям гущер се крие!
56
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще повърна!
55
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как пък един път не заобича един продавач-консултант в Метро с 600 лева заплата да речем? Гарантирам, че остане ли без пари мъжа й бързо ще бъде натирен.
54
0
 
25
 
! Отговори
до 68 преди 9 години
Не смесвай банкомата с мъж! Мъжът може да е и банкомат, но банкомата неможе да е мъж!
53
0
 
9
 
! Отговори
до 68 преди 9 години
Емо! Христиан за мъж ли го имаш?