Нова гордост: Българче в топ 3 на Сан Ремо за деца

13-годишната Деница стигна до успеха с испански хит
27 апр 2015 19:27,
9
Нова гордост: Българче в топ 3 на Сан Ремо за деца
Снимка: bTV

След второто място на Крисия на детската Евровизия, България отново има повод за гордост. 13-годишната Деница Василева се класира на трето място в категорията от 13 до 15 години на Международния солов конкурс Sanremo Junior 2015.  Момичето стигна до успеха с изпълнение на испанския хит „Камино".

„Бях много щастлива, че е свършило, и че съм доволна от това как съм се представила и в същото време в голямо очакване, за да видя как са ме оценили хората”, разказа Деница, цитирана от bTV.

Гласовитото момиче мечтае за индивидуална кариера на голямата сцена: „Бих се насочила към пеенето на рок. Този стил най-много ми допада”, довери Деница.

Дариана Куманова, българката сред журито на фестивала, също е очарована от Деница. За да е максимално безпристрастна й е забранено да гласува за нашето момиче. „Изпълнението й на живо беше по-добро, отколкото записът, който аз чух. Беше много артистична на сцената - много сладка, беше много хубава и пя невероятно”, разказа Куманова.

Освен с музика, Деница се занимава с актьорско майсторство, свири на китара и играе тенис.

„Смятаме в нашето семейство, че децата трябва да се занимават и да са активни колкото може повече по интересите си, за да могат да се развиват”, каза майката на момичето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Айде сега Бойко да нареди и за нея да има парички, няма само за Хасан и Ибрахим да има нали така? Този път да вземат от бонусите на служителите в Министерски съвет или в президентството.
2
5
 
3
 
! Отговори
2pak преди 8 години
Нямам нищо против, хората да се развиват и да постигат съвършенство в това с което се занимават. Но не мисля, че това трябва да е повод за национален празник, още повече поредното дете чудо, което ще израсте с големите претенции, че тъй като прославя Родината си, Държавата е длъжна за нещо. Все пак това са моите данъци по дяволите. Разбира се, това не е насочено към Деница, а на самата Деница й пожелавам да постигне вокално съвършенство, самостоятелно, заради себе си, а не заради РБ.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, момиче!Пожелавам ти още по-големи успехи!