Старо, но златно: Слаш ни пренесе в "Paradise city"

Препълнена зала, жега, нови и емблематични парчета на концерта
30 юни 2015 12:03,
10

Снимка:  Никола Петрас/М.Е.Мюзик

Виж други галерии »

Еуфорична публика, високо вдигнати ръце и песни с цяло гърло посрещнаха Слаш, Майлс Кенеди и The Conspirators на концерта им в София в зала "Христо Ботев". Залата беше препълнена и нищо не можеше да накара феновете да седнат и за минута, дори ужасната жега.

Групата свири точно два часа и дори започна няколко минути преди обявения час. Милена подгря с няколко твърди парчета, а публиката изпя заедно с нея "Ха-ха", преди Слаш и компания да забият на сцената.

Те свириха предимно парчета от новия им албум - "World on Fire". Една голяма част от изпълненията им бяха и кавъри на Guns N' Roses, които видимо раздвижваха публиката, караха я да пее с цяло гърло и да поклаща глави в такт.

Бандата заби емблематичните парчета - You Could Be Mine и Welcome to the Jungle, на които феновете избухнаха. При изпълнението на Rocket Queen Слаш напомни, че е голямата звезда, заради която повечето в залата са се събрали, и направи надъхващо соло, което продължи около 15 минути.

Въпреки безспорната си слава, китаристът споделяше сцената солидарно и оставяше Майлс Кенеди да се изявява и да бъде основният водещ на шоуто.

Истинската кулминация настъпи очаквано в края на концеррта със златните хитове на Guns N' Roses. Слаш заби легендарното интро на Sweet Child O' Mine, а публиката изпя цялото парче заедно с Майлс Кенеди. За финал направиха и кавър на Slither на Velvet Revolver.

Публиката не позволи Слаш и момчетата да си тръгнат просто така и няколко минути викаха групата на бис. Накрая те излязоха и окончателно взривиха публиката с "Paradise city" на Guns N' Roses и дъжд от конфети.

През цялото време китаристите раздаваха перца на феновете, но и те получиха нещо от тях. Към сцената полетя българското знаме, което Майлс Кенеди закрепи на микрофона си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 8 години
До ъГледай чалгарките и се кефи!
8
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 8 години
Концертът беше страхотен, публиката буквално изпадна в екстаз от невероятния професионализъм на цялата група. Слаш просто потвърди известния факт, че е китарист номер едно в света.
7
8
 
4
 
! Отговори
Ценител преди 8 години
Друго си е Джими Хендрикс, Джими Пейдж, Ричи Блекмор, Томи Болин.
6
0
 
8
 
! Отговори
Tina преди 8 години
"Enjoy ***" ли пише на блузката му?!Е*ати пича...
5
7
 
6
 
! Отговори
Ем19 преди 8 години
Абе друго си е на Слави концерта, "българина" си обича да има, така, малко маанета, малко или повечко, и не на последно място - Великолепния Учиндолски хумор на дългия!
4
26
 
4
 
! Отговори
ъ преди 8 години
Типовете от соца, които си продадоха душите на западналите заради тъпата им шоу музика. Скапани, сатанински звуци. По-хубава музика от автентичната музика на народите няма.
3
22
 
8
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Ако можеше и да свири-щеше да е супер!
2
8
 
20
 
! Отговори
hujo преди 8 години
Брат, а ти си един бездарен анонимник. Чиийрс!
1
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слаш и един напълно бездарен дрънкач ...