Михаела Филева в дебютно музикално шоу на БНТ HD

"БГ Версия" показва в нова светлина звездите ни
30 сеп 2015 11:25, Александър Попов
0
Михаела Филева в дебютно музикално шоу на БНТ HD
Снимка: БГ Версия

БНТ HD стартира ново музикално шоу на 4 октомври, неделя. Премиерата на "БГ Версия" е от 22:30 часа, като зад концепцията седят усилията на Монте Мюзик и БГ Радио.

Във всяко издание на "БГ Версия" ще бъде представян популярен български изпълнител. Уникалното в предаването е студиото, превърнато в сцена на изискан мини концерт, който изпълнителят или групата подготвят и изнасят пред подбрана публика.

Идеята е хитовете на госта да прозвучат по нов начин, в акомпанимент на музиканти и почитателите да го видят в светлина, различна от стерилната атмосфера на видеоклиповете.

Водещият на музикалното шоу Влади Зомбори също има отношение към музиката. Актьорът от Малък градски театър "Зад канала" беше един от финалистите в първото издание на популярен музикален формат.

Първият гост в предаването ще бъде Михаела Филева, която тази година извади своя дебютен албум "Инкогнито".

В премиерното издание Филева ще бъде подкрепена от Краси Тодоров – пиано, Борислав Бояджиев – DJ Борче – ударни, Васил Крумов – китари и LaTiDa - беквокали.

Освен да гледат по телевизията, почитателите на българската музика ще могат да следят предаването във Facebook и YouTube канала му и да слушат интересните версии на любимите си песни единствено в ефира на БГ Радио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари