Дупето на Гери-Никол боде очи, а 12-годишните майки?

Агенцията за закрила на детето, СЕМ... пак проявяваме избирателен морал
Обновена: 30 ное 2015 11:04 | 30 ное 2015 09:00, Александър Попов
200
Дупето на Гери-Никол боде очи, а 12-годишните майки?
Снимка: Булфото, архив

17-годишната Гери-Никол удари джакпота, след като и институциите се заеха с втория й клип "Момиче като мен". Още с появата на видеото започнаха негативните коментари как е възможно на тази възраст да ни набива в очите задните си части, а гримът на лицето й да бъде като на труженичка на Околовръстното.

Клипът наистина е безвкусен, не й подхожда на годините, но пак демонстрирахме избирателен морал.

Държавната агенция за закрила на детето ще поиска Съветът за електронни медии да спре излъчването на клипа като мярка за защита на децата от вредно или неблагоприятно за тяхното развитие медийно съдържание.

"Показването на сцени, в които дете е обект на сексуално желание, е неприемливо и не следва да бъде толерирано, независимо от родителското съгласие", са категорични в агенцията.

Преди година се направи опит да бъде ограничено и видеото на Мария Илиева и Криско - "Видимо доволни". Тогава СЕМ се намеси три месеца по-късно, когато клипът вече бе гледан над 8 млн. пъти. Сега е същото - "Момиче като мен" се радва на огромен интерес в интернет, телевизиите го въртят с по-голяма сила, отколкото самата Гери-Никол върти задни части в клипа.

За да излезе това видео са се съгласили родителите на девойката, което си е проблем на самото семейство. Кога ще разберем, че музиката отдавна не играе ролята на възпитател. Ако няма възпитание у дома или в училище, нито Криско, нито Гери-Никол ще те възпитат.

Горчив привкус обаче оставя намесата на Държавната агенция за закрила на детето. Ако това беше тяхна обичайна позиция бих станал на крака да им изръкопляскам публично. Но къде са те, когато има насилие в домовете? Къде са те, когато медиите се надпреварват да излъчват в емисиите си поредната 12-годишна пикла, която е станала майка?

Да, невръстните майки в голямата си част са ромки, които закон не ги лови. Къде е агенцията да обясни на останалите подрастващи, че няма как да бъдеш майка, когато си на възраст, в която още подсмърчаш в полите на майка си. И тези случаи са още по-крайни, защото тук става чисто и просто за източване на държавни пари.

Агенцията за закрила обаче хич не е активна тогава. Виж, за Гери-Никол ще се напрегнат за малко повече шум. Тя обаче нито е тръгнала да краде, нито да бяга от родителите си. нито да ражда непълнолетна.

Иначе видеото на самата Гери е тъпо и това ще си бъде за нейна сметка. Визията й на кифла също си е неин избор, може би и на родителите й.

На музикалната сцена от години чалга дивите налагаха голотията като качество №1 на техните клипове, задник въртя и каката на Гери-Никол - Мария Илиева. За свеотовния шоубизнес да не говорим. Ники Минаж печели награда след награда, а в нейните видеа - едно меко казано огромно дупе заема 3 минути от вниманието на зрителя. Ако пък Майли Сайръс вземе да дойде за концерт у нас - Държавната агенция за закрила на детето направо ще се самозакрие.

Но нека като се правим разлика между шоубизнес и възпитание. Като сме толкова големи моралисти СЕМ да забрани и интервюта с дадени политици, защото те ни подлагат на много по-голям психически тормоз. Само да припомним, че в парламента влезе личност като Ана Баракова, която позира в социалните мрежи с тигрови потничета, "мьека", разхожда се с карта в ръка в София, защото не знае забележителностите, а прическата и визията бяха най-важни преди да положи клетва в НС. А това е много по-опасно от задния изглед на Гери-Никол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: Гери-Никол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздравявам Ви, г-н Попов! Добра статия... Но относно чалгаджийките.. пардон - поп-фолк дивите, самият Вие не писахте ли вдъхновено за наградите на Пайнер само преди няколко месеца? В момента се възмущавате от тираджийския кич, който в жанра се възприема като "стил", но до не толкова отдавна не виждахте нищо лошо в него в своите статии.
117
55
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвратително! И песента и певачката! Жалко, много жалко, че се показва такава пошлост.
116
46
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСпоред мен песента е МНОГО ЯКА но относно клипа съм съгласна
115
7
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Александър Попов за тази статия! Твърдо заставам зад всичко написано в статията.
114
52
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвратително!!!На родителите на тази девойка трябва да им бъде отнето попечителството докато не навърши 21 години. Аз съм също за пълнолетие на 21 години. Смятам, че под 21 години, никой не може да вземе рационално решение за сериозни теми от живота. Не е случайно, че в половината свят до 21 години те имат за непълнолетен. За тези който казват, че момичето не е дете, да се замислят какво ще каже самата тя за действията си примерно на 30- нямам престава защо го направих, сега не бих го направила.
113
11
 
63
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Никъде в тоя клип не се вижда дете!
112
46
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Abe .... kich i chalga oblechena v uj pop , pulna prostotia , verno e oblechena kato prostitutka magistralka , 17 godishna ... da sigurno ima i drugi primeri , tva ne oznachava che vsiaka prostotia triabva da se izluchva i da se prevrushta v model za podrazhanie na podrastvashtite momicheta , za koito taia pikla moje da se iavi i idol , sushtoto vaji za chalgarkite , sushtoto vaji i za licemernite jurnalistcheta , koito bulvat pomia 247
111
48
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детското порно си е детско порноИ няма какво тоя автор " да недоумява" от позицията на агенциятаРазсъжденията му са точно в стила на днес бг - " всички го правят, защо не и тя?"
110
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добри въпроси задаваш, Попов, само дето напразно се пенявиш и откровено недоумяваш какво им е станало на ДАЗД, та са изригнали "случайно" за нещо наистина несъстоятелно, на фона на океана от идиотия,пошлост и кич, които се стоварват върху децата... Разбира се,че тази структура,както и всичко останало в БГ не работи...Единственото правдоподобно обяснение е да е платено от продуцент, да се поразлаят кучетата с рекламна цел, защото лоша реклама няма - ефекта е налице,нали?!
109
7
 
48
 
! Отговори
boksiora преди 8 години
песента е *** ама гери си става
108
50
 
12
 
! Отговори
Sidewinder преди 8 години
Доволно бездарна ***. Търси начин да си "реализира потенциала", а докато това стане може и да се поразвява с рекламна цел из "некои" медии.
107
47
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майли Сайръс, бедни ми рибарю, е на 23 години, а ти ако напишеш подобни л.... в щатите за момиче на 17 ...... , ти знаеш, а кой не знае да пита Мариан Пенев. а кой нема да пита да знае, че такива, кото А.Попов, ги съдят на 30 г. лишаване от свобода!
106
51
 
20
 
! Отговори
аааа преди 8 години
кич и лекално порно!
105
44
 
12
 
! Отговори
Втора цигулка преди 8 години
Мейнстрийм, какво да го правиш... Можела е да изчака да навърши 18 за да е законно и богоугодно клипчето. Песента и видеото са пълен поп кич с хубава динамика, ще звучат добре в дискотеките.
104
50
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази куха медуза си е точно като труженичка. Може и без "като". Представителна извадка на държавата, като много други.
103
54
 
14
 
! Отговори
Боряна преди 8 години
Толкова просто и неадекватно написана статия не бях чела!
102
57
 
17
 
! Отговори
Геро Николов преди 8 години
Тая Кифла да благославя, че се е родила след демократичните промени у нас,щото по Татово време такъв клип нямаше да има и сигурно да беше нула номер остригана за назидание.
101
13
 
56
 
! Отговори
шаши преди 8 години
всичко ни е супер, ама е те това ни пречи. Много си е добре момичето. СЕМ искат да е с шамия. Защо не минат по околовръстното лятно време?
100
13
 
63
 
! Отговори
Горан преди 8 години
На мен пък не ми боде очите, добре си е. В Х-Фактор също ги събличат, пък не са спрели гледам предаването...
99
29
 
31
 
! Отговори
Аси преди 8 години
Ами девойчето разчита на скандала и на копирането на задокеански шоу-гърли, за да се продава. Изглежда порочна на клипа и това отвлича вниманието от факта, че песента силно наподобява на първата й. За пеенето не коментирам. В крайна сметка има търсене-има предлагане.