Бауи прекарал 6 инфаркта, преди да почине от рак

Биографката му твърди, че той "дирижирал" смъртта си
12 яну 2016 13:30,
39
Бауи прекарал 6 инфаркта, преди да почине от рак
Кадър: YouTube

Последните снимки на Дейвид Бауи, починал от рак на 10 януари - два дни след 69-ия си рожден ден, показват изтощения и отслабнал певец.

Същевременно биографката му Уенди Лий разкрива, че през 2015 г. той е прекарал шест инфаркта, пише в. "Дейли експрес".

Още по темата

Кончината на легендарния британски музикант, актьор и продуцент след 18-месечна храбра битка със злокачественото заболяване беше оповестена на 11 януари. Същевременно представители на музикалния бизнес разкриват, че са знаели за болестта на Бауи, но също са я пазили в тайна, за да може той на спокойствие да довърши работата си над "прощалния си дар" - последния му албум "Blackstar", излязъл на пазара на 69-ия му рожден ден на 8 януари.

Разпространените снимки са от последната публична поява на Дейвид Бауи - на премиерата в началото на декември на мюзикъла "Lazarus", чийто съавтор е певецът. Постановката се играе на сцената на Нюйоркската театрална работилница.

Въпреки влошеното си здраве, Бауи присъства на събитието заедно със съпругата си Иман.

Фотографиите показват певеца с побеляла коса и изтощен вид. Въпреки това Бауи се усмихва на присъстващите. Единственото свидетелство за болестта му е шишенцето с лекарства, което държи в ръка.

Същевременно биографката на Дейвид Бауи, Уенди Лий, разкрива, че болестта му е предизвикала шест инфаркта през 2015 г., с които певецът храбро се е преборил.

Лий твърди, че Бауи е "дирижирал" времето на смъртта си, за да могат феновете в любимата му Англия да научат първи за нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: дейвид бауи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казва се Боуи.
4
2
 
15
 
! Отговори
dp преди 8 години
Огромна фигура без съмнение. И след толкова години току си пускам "Space Oddity",прекрасно парче.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
горкия!
2
6
 
10
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Хубава музика е рока, жалко че някои хора я намират за дяволска музика, но безспорно обезпокоителен е факта, че много от музикантите си заминаха все от рак. Не зная съвпадение ли е, или нещо в честотите на музиката, която създават предизвиква това заболяване. Списъкът на починали от рак музиканти е доста дълъг. Или стила им на живот го предизвиква, може би.
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уникален музикант и актьор!