Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.

За първи път чужденка стана номер едно в музикалния формат
26 яну 2016 08:30, Александър Попов
96
Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.
Снимка: Нова тв

Християна Лоизу стана новият X Factor на България. В четвъртия сезон на шоуто за приза се бориха кипърката, 15-годишният Кристиян Костов и Дарина Йотова.

В може би най-оспорваният финал досега зрителите можеха да избират между трима различни изпълнители. Те представиха по една своя любима песен, а после изпълниха дует с популярен изпълнител.

До Лоизу застана Наско от Б.Т.Р., Любо Киров подкрепи Дарина, а легендата Васил Найденов и Кристиян вдигхнаха всички на крака с хита "Сбогом, моя любов".

Най-атрактивната в тройката - Дарина, първа се сбогува с мечтата за победа и остана на трето място. Това означаваше, че шоуто за първи път ще бъде спечелено от чужденец. Може да се окаже обаче, че именно тя е големият победител, защото Криско й обеща да бъде до нея и да започнат работа още от днес.

Християна и Кристиян пък изпълниха по още една песен, за да убедят зрителите да гласуват за тях.

Девойката заложи на "Осъдени души" на Лили Иванова, а 15-годишният изпълнител на "Ако си дал" на Емил Димитров.

Преди да стане ясен победителят пък на сцената се завърнаха печелилите досега формата - Рафи, Жана Бергендорф и Славин. И тримата бяха категорични, че трудното и работата тепърва предстои.

В крайна сметка със званието X Factor се окичи Християна Лоизу, която грабна и наградата от 50 000 лева. Тя ще има възможност да инвестира сумата за своето музикално развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много противничка,то нос ли,усмивка ли,може да пее,ама е грозно милото,като *** след радиация е.като цяло много нагласено си беше,имаше хора,които заслужаваха много повече от тая дарина примерно,да са на финал.ама си я бутаха докрая,да се хвали на село,че била на финал на х фактор.Кристиан много свястно и талантливо момче,да се връща във Русия,тука не му трябва да се ббута сред тия боклу?и.
36
2
 
0
 
! Отговори
SS преди 8 години
До до SSТова ми се струва ненормално. Най малкото пък ще тръгна из България да решавам проблеми с разни перковци.Просто ти казвам да си имаш на предвид че може да те дернат накъде.
35
11
 
10
 
! Отговори
7 преди 8 години
Момчето така и не разбрах защо на финал? - ми то на него глас не му достига, задъхва се като шаран - не знам кой го е излъгал, че може да прави кариера там. Ако иска все пак да пее, най-много хип хоп като бездарника криско
34
8
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Браво !Напълно заслужено !Макар да не харесвам НОВА ТВ заради политическата и ориентация, това шоу го изгледах от началото до края с голям интерес.И за моя изненада този път спечели най-талантливият и най-добрият. Факт !Аз обаче симпатизирах и гласувах за Кристиян.Голям симпатяга е това момче ! Ако се работи с таланта му ще стане звезда от световна величина. Да не забравяме, че той няма още 16 години ...Като цяло едно голямо БРАВО на организаторите на това шоу. Хареса ми !
33
4
 
1
 
! Отговори
SS преди 8 години
До до SSЗащо нападаш варненец с лични обиди?Специално аз в подобен случай, реагирам и с физическо въздействие,защото един примитив не разбира от друго!Аз пък станах много чувствителен на тема толериране на пошлостта от глупост и реагирам както мога.А ти с твоето физическо въздействие да не се докараш до някое болнично заведение, или по - лошо, каквито примери имана напоследък.
32
18
 
5
 
! Отговори
ЖуРеТо преди 8 години
Рептилчето, Малчик Геи и Креслата се сбориха.
31
7
 
3
 
! Отговори
Bebe преди 8 години
Следващия сезон на се"с фактор ще се кандидастват и бебета с такъв рев ще стигнат и на трето място
30
11
 
9
 
! Отговори
DD преди 8 години
Въобще не ми пука кой какво е грабнал и от къде,тая след 6 месеца никой няма да я помни ...
29
7
 
19
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Най-се радвам че "Джъстин Бийбър" не спечели.
28
3
 
3
 
! Отговори
:) преди 8 години
Tui chudo ne sam go gledal :)
27
0
 
9
 
! Отговори
до SS преди 8 години
Защо нападаш варненец с лични обиди?Той просто изказва мнение без да те е обиждал!Класификациите по негов адрес прилягат на теб.Значи който изкаже мнение различно от твоето трябва да бъде разпнат.Специално аз в подобен случай(ако някой има смелост да ме обиди лично) ,реагирам и с физическо въздействие,защото един примитив не разбира от друго!
26
13
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Не съм гледал нито едно издание на това...лъскаво частно телевизионно...печалбарско шоу.Не ми понасят начина по който е поднесено и журирано,както и платената клакьорска публика в залата.Фалша на организацията е очевиден и прозира в прекалените емоции на отпадналите и продължаващите...напред.Всичко се купува и...продава;включително и емоциите,които в такива формати са фалшиви и предназначени за масовата публика.Радвай се народе,докато...държавният Титаник вече загребва вода и се накланя.
25
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе арменецът свърши много добра работа. Яд ме е, че Християна сега ще загуби години със заробващия договор на Армутлиева. Не мога да разбера защо тази жена участва във всички музикални конкурси от този вид? Правата ли държи?
24
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
28Ако си малко по-начетен и информиран, ще знаеш че българските евреи конкретно никога не са работили за интересите на България, точно напротив. Те не са никакви българи, защото изцяло и постоянно работят за интересите на Израел. Колкото до арменците, там нещата седт друго яче, защото те все пак са християни и имат една вяра с българите.
23
2
 
7
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
Ами, не го гледай, бе.Но и не коментирай. Организирай си сам конкурс, в селската кръчма и си бълвай помията по участниците в него.
22
3
 
17
 
! Отговори
До 26 преди 8 години
До нагласен конкурсИскаш да кажеш, че българските арменци или евреи не са българи???Родени и израстнали, работещи в България?Някои от тях с поколения повече, отколкото сигурно си ти. Дошъл от някое село, със завършен 4клас.
21
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си ги харчи със здраве. Нямаше по-достоен кандидат от нея. Който си го може си го може.
20
10
 
21
 
! Отговори
нагласен конкурс преди 8 години
За първи път чужденка стана номер едно в музикалния формат......Глупости! ами некадърния арменец Рафи който го пробута Хлаваджиан-другия арменец.
19
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
22Прав си, аз затова не го гледам това предаване. То е една подигравка с тези деца, които си мислят че ще станат звезди, а на практика не им се осигурява запис на една свястна песен след шоуто. За сметка на това парите се печелят от никому неизвестната Саня Армутлиева, която не знам даали някога е пяла през живота си, както и арменския долап Маги Халваджиян. Кога и той започна да разбира от музика, не е ясно.
18
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заслужена победа, като цяло много слаб сезон.