Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.

За първи път чужденка стана номер едно в музикалния формат
26 яну 2016 08:30, Александър Попов
96
Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.
Снимка: Нова тв

Християна Лоизу стана новият X Factor на България. В четвъртия сезон на шоуто за приза се бориха кипърката, 15-годишният Кристиян Костов и Дарина Йотова.

В може би най-оспорваният финал досега зрителите можеха да избират между трима различни изпълнители. Те представиха по една своя любима песен, а после изпълниха дует с популярен изпълнител.

До Лоизу застана Наско от Б.Т.Р., Любо Киров подкрепи Дарина, а легендата Васил Найденов и Кристиян вдигхнаха всички на крака с хита "Сбогом, моя любов".

Най-атрактивната в тройката - Дарина, първа се сбогува с мечтата за победа и остана на трето място. Това означаваше, че шоуто за първи път ще бъде спечелено от чужденец. Може да се окаже обаче, че именно тя е големият победител, защото Криско й обеща да бъде до нея и да започнат работа още от днес.

Християна и Кристиян пък изпълниха по още една песен, за да убедят зрителите да гласуват за тях.

Девойката заложи на "Осъдени души" на Лили Иванова, а 15-годишният изпълнител на "Ако си дал" на Емил Димитров.

Преди да стане ясен победителят пък на сцената се завърнаха печелилите досега формата - Рафи, Жана Бергендорф и Славин. И тримата бяха категорични, че трудното и работата тепърва предстои.

В крайна сметка със званието X Factor се окичи Християна Лоизу, която грабна и наградата от 50 000 лева. Тя ще има възможност да инвестира сумата за своето музикално развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
31
 
13
 
! Отговори
1 преди 8 години
Нищо против Християна, но фактора е в България и трябва да се избира между български таланти. Няма ли талантливи българи? И не че съм националист, а просто реалист. Дали в Гърция ще изберат чужденец?
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой от предишните победители не е направил кариера с Армутлиева. Затова не исках Християна да спечели - Армутлиева и нея ще зароби и задуши. Второто място беше достатъчно. А се видя, че Наско и БТР биха могли да направят нещо ново и забележително заедно с Християна.
15
2
 
44
 
! Отговори
фен преди 8 години
Християна спечели заслужено! Перфектна всеки път на сцената, покоряваше ни с всяко свое изпълнение! Желая и велика кариера и извъд пределите на България и Кипър! Страхотно шоу! Наживо беше незабравио! Браво, Хриси!
14
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, чудесна е, пленителна и като глас, и като човек!!! Плача на нейните изпълнения...
13
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Християна е чудесно момиче, страшно талантливо и работливо. Но аз бях от тези, на които тя не им въздестваше толкова. Пее красиво, много е женствена и резултатът беше...ами, просто нещо класически красиво. На артиста му трябва и малко ръб. Дарина има това, но допусна доста грешки в пеенето. Затова бях за Кристиян и Виктория.
12
32
 
6
 
! Отговори
Напълно преди 8 години
съм съгласен с варненец-излъчване на звезда,присъствие на сцена и страхотен емоционален заряд имаше Дарина!Другите са еднодневки!
11
76
 
10
 
! Отговори
варненец преди 8 години
Тая Дарина е истинския победител ! Много красива , адски секси , ще стане звезда ! А тая гъркиня с големия нос ще я забравят още утре , деееа и наредените класацийки дееа ...
10
2
 
4
 
! Отговори
svetlio преди 8 години
И аз !!!
9
15
 
6
 
! Отговори
зрелища преди 8 години
И какво за някакви 50 000.Не, че са малко (ще работя 3 години за тях.) пари но за тези излагания и критики които търпяха........., аз няма никога да ида.Преди поне им предлагаха договори "А,У" ся нищо.
8
2
 
38
 
! Отговори
al преди 8 години
Аз през цялото време гледах деколтето на Алекс.
7
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Християна и Кристян бяха заслужено на финал дано и двамата имат късмет, ще се развам да ги гледам на международна сцена, защото в България се търси само простотията ние нямаме сцена за такива гласове и тип музика, каквато биха изпълнявали те, дано имат късмет да ги забележат и да ги продуцират, заслужават го! На такова пеене се казва "музика за ушите" :)
6
2
 
55
 
! Отговори
сс преди 8 години
Заслужено спечели.
5
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубава гъркиняНе съм гледал и не знам как пее, ама е много хубава.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво въпреки че даже незнам коя е тая.Докато се пращат sms-и ще се правят по няклко сезона на х-фоктора
3
11
 
8
 
! Отговори
SS преди 8 години
А някъде да са дали процента на гласувалите, че ми е интересно.И дали няма да се покаже някоя тънка манипулацика както се е случвало вече, за да спечели един, а друг да загуби?ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ.
2
16
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А кой трябваше да спечели? Онова недоразумение Дарина ли? Не бойте се - Криско и без друго ще я направи следващата Гери-Никол. Дано и Кристиян получи шанса си, което обаче ме съмнява - публиката иска само хляб и зрелища, нещо което едно невинно момче не може да предложи за разлика от разпищолената Бездара.
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
v kipar indiici nqma