Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.

За първи път чужденка стана номер едно в музикалния формат
26 яну 2016 08:30, Александър Попов
96
Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.
Снимка: Нова тв

Християна Лоизу стана новият X Factor на България. В четвъртия сезон на шоуто за приза се бориха кипърката, 15-годишният Кристиян Костов и Дарина Йотова.

В може би най-оспорваният финал досега зрителите можеха да избират между трима различни изпълнители. Те представиха по една своя любима песен, а после изпълниха дует с популярен изпълнител.

До Лоизу застана Наско от Б.Т.Р., Любо Киров подкрепи Дарина, а легендата Васил Найденов и Кристиян вдигхнаха всички на крака с хита "Сбогом, моя любов".

Най-атрактивната в тройката - Дарина, първа се сбогува с мечтата за победа и остана на трето място. Това означаваше, че шоуто за първи път ще бъде спечелено от чужденец. Може да се окаже обаче, че именно тя е големият победител, защото Криско й обеща да бъде до нея и да започнат работа още от днес.

Християна и Кристиян пък изпълниха по още една песен, за да убедят зрителите да гласуват за тях.

Девойката заложи на "Осъдени души" на Лили Иванова, а 15-годишният изпълнител на "Ако си дал" на Емил Димитров.

Преди да стане ясен победителят пък на сцената се завърнаха печелилите досега формата - Рафи, Жана Бергендорф и Славин. И тримата бяха категорични, че трудното и работата тепърва предстои.

В крайна сметка със званието X Factor се окичи Християна Лоизу, която грабна и наградата от 50 000 лева. Тя ще има възможност да инвестира сумата за своето музикално развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 73 "Позови меня", както и "Конь", е страхотна песен, а в изпълнение на Любе не може да остави човек безчувствен. Друг е въпросът, че изпята от хлапе с все още мутиращ глас, губи огромна част от заряда си. Колкото до това, че била на "любимата група на Путин", не виждам какъв е проблема. Вагнер е бил любимият композитор на Хитлер, дай да го забраним!
76
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 8 години
До до SSНамекът ти по отношение на мен,че ще се озова в болнично заведение,а според твоите думи и нещо по-лошо,си е чиста персонална заплаха и то от най-тежките!Не съм казал, че ще ходиш в болница, а че е възможно и го казвам във връзка със случката на момчето от Враца обаче явно не можеш да осмислиш връзката.И той се е помислил за силен и всички в България видяха колко трагично завърши всичко и за него , а и за хората които го биха.
75
3
 
1
 
! Отговори
Veni преди 8 години
ЗА мен този Х Factor беше интересен само заради участието на двама брилянтни изпълнители - Християна, която спечели, и несправедливо елиминираният преди финала Стивън.И двамата са самородни таланти и където и да е, ще предизвикат възторг с гласовете си. Но в България те нямат шанс, з/то масовият вкус тук е на много ниско ниво и хората оценяват по другите критерии.... А Кристиан просто няма хубав глас - ако го няма на 15 год, няма да го има и на 25 - това не е нещо, което се учи! Само се усъвърш
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен пък от цялото предаване най-много ме впечатли факта, че супер посредствени изпълнители и такива, на които най-доброто постижение е да се омъжат за паралии, оценяват истински таланти.
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Позови меня" е наистина невероятна песен, която Кристиян не изпя както трябва и двата пъти. Защо и вчера му я вчукаха не разбрах и защо за втори път я пее в този формат също, но вярвам че Растрогуев сън не спи, ако е чул как се мъчи детето. Много фино дете, но не за финал.
72
6
 
2
 
! Отговори
Дони преди 8 години
От четири издания на конкурса ,три пъти печелят небългари! Що за нихилизъм? Не сме народ.
71
8
 
13
 
! Отговори
аз съм българче преди 8 години
За първи път чужденка стана номер едно в музикалния формат......Глупости! ами некадърния арменец Рафи който го пробута Хлаваджиан-другия арменец.В България за съжаление всичко е нагласено и задкулисно ....даже и такива конкурси.
70
3
 
17
 
! Отговори
me преди 8 години
Не знам какви хора коментират тук. "Позови меня" е абсурдно прекрасна песен, преведете си текста,има го даже на български. Това е песен за истинската любов, тази която не знае време и пространство, тази която не свършва със сватбата като по филмите, а тази която съществува въпреки всички трудности в живота ни. Прекрасна песен, изпята от прекрасен певец, по прекрасен начин. Чист, нежен, всеобхватен, точно каквото трябва да е любовта. Кристиян е олицетворение на най-хубавото и чистото в живота.
69
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От тримата на финала тя заслужаваше най - много. Момченцето е симпатяга, но е детенце още, вероятно тепърва ще се развие, а на Дарина въобще не й беше мястото там, радвам се, че остана трета, твърде много лигавене, не особено големи качества, поне което аз видях и чух, но тинейджърите я харесват и Криско ще се възползва от това. Моят фаворит беше Виктория!
68
1
 
3
 
! Отговори
до SS преди 8 години
На теб ти звучи като лична заплаха,нещо в което липсва всякаква конкретика,а се явява най-вече предупреждение,че човек обиждащ другите без причина може да попадне на така подредени обстоятелства(това е твой израз) че да ги помни!Намекът ти по отношение на мен,че ще се озова в болнично заведение,а според твоите думи и нещо по-лошо,си е чиста персонална заплаха и то от най-тежките!
67
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Християна!От музикална гледна точка,а не от геополитическа или псевдопатриотична,тя беше най-големият талант!Ще е добре да проявяваме патриотизъм на места,където ни е нужен,като например да накараме политиците да спрат да крадат и да вдигнат жизнания стандарт на народа.А колкото до музиката,избраха най-талантливият участник и това е видно дори за хората с елементарна музикална култура.
66
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето снощи се провали. Първо пя някаква руска песен, защото била от любима група на Путин?!!! Груба грешка! Той ли е я избрал или някой му е подказал, все тая. После окепази една от най-прекрасните песни на Емил Димитров?!!! Е как да спечели? Няма как да спечели!Кипърското гъркинче първо пее хубаво, второ учи у нас, говори много добре български и си е направо като нашенка. Да й е честито! Президентът да й даде българско гражданство!
65
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво.Най-добрата....
64
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с това провинциално българско чувство за малоценност подплатено с неосъзнат расизъм. Момичето е суперталантливо, не противоречи на правилника, така че първото и място е напълно оправдано. Това да не е Левски - ЦСКА, където никой не се интересува от качеството, единствено нашите да бият. Между другото дори в спорта на запад в много страни са преодоляли щовинистични залитания. Когато Бербатов беще във върхова форма, случвало се е публиката да го приветства на крака, а да освирква Руни.
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да поздравим Саня Курвентиева с познатия рефрен:Вечно да си втори, вечно да си втори...
62
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога ли ще дойде денят в който в Кипър наш български съгражданин ще спечели приз? За един приател питам! Апа Дарито е супер, койт не я харесва да не филосоства за нея а за чужденците!!!
61
23
 
11
 
! Отговори
123 преди 8 години
Браво ! Явно русофилите в България все още са малцинство и има надежда за България.
60
4
 
0
 
! Отговори
SS преди 8 години
Просто ти казвам да си имаш на предвид че може да те дернат НЯКЪДЕ.Това е предупреждение от общ характер и не се явява заплаха според мен.Пък за подреждането на обстоятелствата не се притеснявай-ще ти се подредят та ще ги помниш!Това ми звучи като лична заплаха, даже и ще ги помня.Гузният се страхува и от сянката си. Сянката ми не ме притеснява определено и не съм гузен за нищо.
59
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Лойко БорисовСтига българинът да е голям талант. Какъв е проблема. В момента българка се бори за Швейцарския приз за участие в Евровизия. Преди година българка стигна доста напред в американския айдъл. Изобщо нашенци живеят в някакъв минал век.
58
0
 
0
 
! Отговори
до SS преди 8 години
Не знам кое как ти звучи.Гузният се страхува и от сянката си.Що се отнася до заплахите и обидите имам чувството,че първи започна.Класификации,епитети и кой кого щял дадерне и т.н.Нещо за подреждане на обстоятелства първи започна да намекваш.Давай,подреждай ги!