Мери от "Мери Бойс Бенд": Животът ми е музика!

Ако обичаш някого, дай му шанс, съветва певицата
12 фев 2016 16:22, Анисия Иванова
0
Мери от "Мери Бойс Бенд": Животът ми е музика!
Снимка: Bulgaria On Air

Любовта е единственото нещо, което си заслужава да бъде възпято. Но това е и много опасно, защото рискуваш да станеш банален. Това каза в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR Мери от "Мери Бойс Бенд". В една моя песен - "Булевард на любовта", дадох дефиниция на това какво е любов:

Любовта е вплетени следи по безкрайни дюни
любовта е пролетен порой в град от облачни кули.

Човек трябва да извади от себе си тази любов и мисля, че нашите почитатели харесват песните ни, защото откриват себе си и своите чувства в тях, смята Мери.

Независимо през какво минава човек, той винаги трябва да гледа напред. "Българинът в последно време не е усмихнат и позитивен. Апатия и негативизъм ни залива отвсякъде“, каза певицата и допълни "нещата винаги могат да се изразят и по добрия, хубавия начин".

Българската музика има нужда от подкрепа.

"Тя е много мъничко, красиво нещо, което може да присъства в живота ни. Може да ни зарежда с положителни мисли и идеи. Медиите също са отговорни за това. Ако се пуска повече българска музика, тя зарежда с положителна енергия и денят ще е по-добър", допълни Мери.

Тя разкри и бъдещите си творчески планове. В момента работи по два албума – единият е на "Мери Бойс Бенд", а другият е самостоятелен.  След няколко дни е и студийната премиера на песента й "В моето сърце“, която е дует с тенора Марио Николов. "Песента е много красива", разкри певицата.

"Животът ми е музика“, обобщи Мери. Работи върху независими проекти, когато не желае групата да смесва стиловете, в които работи. "Когато има песен, която не в звученето на "Мери Бойс Бенд", я издавам от собствено име", каза Мери.

В навечерието на 14 февруари – Денят на влюбените, Мери разкри и нейната рецепта за това как човек може да обича.

"Рецептата е да даваш шанс на всеки. Приемам хората такива, каквито са. Не се зареждам с предварителни очаквания. Има много хора, които обичам и се чувствам обичана от тях", уверена е Мери от "Мери Бойс Бенд".

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

1443 гледания   |  Още видео

 


0
Още по темата: певицаBulgaria ON AIRМери от
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари