Удо пя Accept като за последно! Само за ценители

Метъл иконата си взе довиждане с песните на германската банда
18 мар 2016 11:21, Красимир Ангелов
10

Снимка: Булфото

Близо 4 часа и половина твърда музика, емблематични хеви музикални произведения и една истинска легенда – Удо Диркшнайдер. На това станаха свидетели всички, които препълниха столичната зала „Универсиада“ за поредното посещение на един от най-обичаните у нас гласове на метъла, организирано от СМЕ.

Този път обаче концертът бе и малко по-специален. Причината – че той бе част от турнето Back to the roots, по време на което титанът на тежкия саунд изпълнява за последен път всички хитове на Accept.

Началото на маратона бе поставено малко след 19 часа от Palace, а част по-късно на сцената се качиха и канадските легенди от Anvil, които трябва да се отбележи, имаха доста стабилна фенска маса и хората, които се разхождаха из залата, набързо напълниха терена пред сцената.

И канадците се отблагодариха на родните си фенове със сет, продължил малко над час. След тяхното последно парче и бързото зареждане с бира (и някои по-твърди напитки), публиката вече бе готова да посрещне подобаващо героя на вечерта – Удо и неговата банда. И точно в 21.30 те излязоха на сцената ударно със „Starlight“. Последваха още от най-големите хитове на  Accept с Удо като "Neon Nights", "Princess of the Dawn" "Son of a Bitch", "Winterdreams", "Restless and Wild", "TV War", "Monsterman" и други, като почти след края на всяка песен залата скандираше името на своя любимец Удо.

Краят на концерта дойде с друг голям хит на Accept - „Losers and Winners“, но разбира се това не можеше да бъде всичко. След краткото мощно скандиране на цялата зала, Удо и бандата му излязоха отново на сцената, за да довършат публиката с най-великите си песни.

Започна се с емблематичната "Metal Heart", но която естествено се включи и публиката, последваха "I'm a Rebel", "Fast as a Shark", "Balls to the Wall", а края на над двучасовото шоу бе поставено с "Burning". А дали това наистина беше последната песен на  Accept изпята от Удо времето ще покаже. Но дори и това да е факт, няма съмнение, че той отново ще пълни залите по света със своя глас. Защото е повече от легенда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
11
 
31
 
! Отговори
bros преди 8 години
Ти да видиш повечето около залата как смръдкаха :)
3
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Удо изкърти снощи!Беше уникално да видя няколко поколения фенове.
2
1
 
52
 
! Отговори
Ставрев преди 8 години
То и Зукърбърг ходи с ЕДНАКВИ тениски!
1
1
 
61
 
! Отговори
Judas преди 8 години
До АнонименМного сте умни,,няма пари за тениски.. ха ха ха.коментирайте фолка моля..НЕ UDO