Армин ван Бюрен с шестчасово шоу за Деня на София

Фойерверки и пироефекти на ARMIN ONLY Embrace
12
Армин ван Бюрен с шестчасово шоу за Деня на София
Снимка: Key Events

Фойерверки, пироефекти и шестчасово шоу готви за българската публика Армин ван Бюрен. Известният DJ пристига в София с екип от над 50 човека, за да превърне Арена Армеец в една огромна сцена, съобщават организаторите.

50-метровата сцена в „Арена Армеец“ ще е оборудвана с 30 въглерод и пиро машини, 300 светещи устройства, 4 лазера, 2000 шота заря и конфети, а цялото шоу ще се управлява от 8 човека в реално време и в пълен синхрон със сета на Армин ван Бюрен.

С шоуто пътува и един от най-известните театрални сценографи, холандецът Йос Тий, който има задачата публиката да не скучае по време на този парти маратон и на сцената винаги да се случва нещо интересно.

"Армин има тази невероятна амбиция, която те задължава да даваш всичко от себе си, когато работиш с него. Като футболен фен, Армин има една любима фраза, с която описва ARMIN ONLY и тя е: Момчета, това е Шампионска лига, не се задоволявайте с нищо по-малко от това да бъдете най-добрите. И е напълно прав. ARMIN ONLY e най-грандиозното денс шоута в света, а с Embrace дори надминахме себе си. Велико е!", посочи той.

Освен Армин ван Бюрен в шестчасовото шоу ще вземат участие и популярната инди рок група Kensington, както и певците Betsie Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Fränkel, познати от последния албум на Армин, носещ едноименното заглавие EMBRACE.

Билетите за ARMIN ONLY Embrace са на цени от 70 (за зоната пред сцената), 90 (за Golden Ring с достъп до терена и седящо място) и 130 лева (за VIP Experience) и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg и техните партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
x преди 7 години
Цените почнаха от 60 лв, пуснаха билетите в 10ч, за 2 часа бяха изкупени и след това почната от 70 ...
8
0
 
1
 
! Отговори
Транс Прогресивников преди 7 години
Мили момчета и момичета,Пожелавам ви да излезете невредими след омешване дрога,водка и 117 Db музика.Нека нашия любим изпълнител не се крие в някой балон, както миналия път.Нека "дамите" не пищят със 122 Db(измерено с приложение).Нека леко дегустиралите "джентълмени" не се опитват да си откъснат главата,като недоклани пилета.Дано около тях са верни техни приятели,които ще им простят ритниците и шамарите,израз на почит към музиката.Носете си документите,защото ще сте трудни за разпознаване!
7
1
 
0
 
! Отговори
KKK преди 7 години
До Will be there, като не си в час, що коментираш :DХхахахаха, започнаха от 60 лв. и свършиха за един час. Следващите бяха на 70 лв. и след два месеца свършиха и те. После един месец нямаше билети и накрая решиха да пуснат още бройки, които пак са на 70 лв.
6
1
 
0
 
! Отговори
Will be there преди 7 години
Всъщност билетите бяха по 45 лв в началото. Тези явно са последни бройки.
5
0
 
5
 
! Отговори
Емо преди 7 години
Само знаете да хейтвате и да плюете,хора.Да,тази музика е популярна за някои,като музиката на наркоманите,но кой както я възприема.Мен лично ме отпуска,като я слушам и има доста добри сетове и попадения.Има си хубави сетчета и то много от Armin.Дори последния албум,не всички попадения са много яки,но има доста от тях.А прогресив транса не е само Buuren,въпреки че нали той е най популарния!Въпрос на вкус и предпочитания!
4
0
 
2
 
! Отговори
гайбаньоориджинал преди 7 години
До Анонимен2Сега хляба е заменен с амфетки.
3
8
 
0
 
! Отговори
пиу пиу дрън преди 7 години
нямаше ли някой още по-бозав dj?
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там ще се зобят амфети като бонбонки кръц-кръц в детска градина! Яко зомбита ще има!
1
3
 
11
 
! Отговори
Нед преди 7 години
Очаквайте коментар от Б.Б.-Българите са богати , просперираме , ето на почивка Гърция ми ходят , концерта на Армин пълен :) :) :)