Макс Кавалера: Чакам ви в мелето пред сцената!

Макс и Игор идват на 15 ноември в зала Универсиада
19
Макс Кавалера: Чакам ви в мелето пред сцената!
Снимка: M.E.MUSIC

На 15 ноември в зала Универсиада предстои едно от най-историческите музикални събития, случвали се някога у нас. Българската публика за първи път ще види на една сцена създателите на Sepultura - култовите братя Макс и Игор Kавалера на живо.

Шоуто у нас е част от юбилейното турне на братята Кавалера, посветено на 20-тата годишнина от издаването на най-емблематичния албум в историята на тежкия жанр  - легендарният "ROOTS" на Sepultura.

По повод престощото събитие, Макс Кавалера пусна специално видео обръщение към всички фенове в Европа, което гласи: "Здравей, Европа! Аз съм Макс Кавалера. Двамата с Игор се връщаме към корените и ще минем през цяла Европа тази зима. Очакваме да ви видим в мелето пред сцената, защото ще свирим целия "Roots". Трябва да сте там, не го пропускайте!"

Билети за събитието на 15 ноември могат да бъдат купени на редовна цена от 50 лв. в търговрката мрежа на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билета ще бъде 60 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Макс КавалераSepultura
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Тоа халбум е като ония на Миталика.
9
2
 
9
 
! Отговори
Смотан.Малко преди 7 години
Много групи са започнали само с голият ентусиазъм и са стигнали до висините. Sepultura е една от тях. Всъщнос няколко са групите, които в крехката ми тинейджърска (с консервативни родители, а аз с дълга коса, *** дънки и черен тишърт с черепи) възраст ме формираха като човек. Sepultura беше едната! Сега съм на средна възраст, с три университетски дипломи, хубава работа, нормално семейство... И... ЩЕ БЪДА НА КОНЦЕРТА!!!!Благодаря Ви, братя МАКС!!!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една от малкото групи която признавам че нямат слаб албум е Тестамент. Прекалено недооценявани но от малкото групи без слаб албум в историята. Много от така наречените комерсиални и не толкова групи имат само по 2-3 читави албума и всичко друго е боза.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предпочитам DOOM...
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Макс Кавалера: Чакам ви в мелето пред сцената!---------------------------------------------------------------Чакаш ти... да купим билетите и да отложат концерта, и да ни пробутата за билет от 200 лева да слушаме Дичката и D2.Тоя филм сме го гледали
5
4
 
5
 
! Отговори
_Революционер_ преди 7 години
И Lordi бяха супер група с албумите си до 2010 година после тръгнаха надолу. Но така се получава и с велики групи като Deep Purple, Metallica. Единствено мога да призная, че Iron Maiden и Manowar е тия пичове нямат слаб албум.
4
11
 
4
 
! Отговори
р преди 7 години
София е свърталище на *** из света.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номер 4 е прав. Sepultura правеше музика до Chaos A.D. Появяването на Roots през '96 беше равносилно Load на Metallica който излезе същата години. С други думи и двете групи не са същите, но за сметка на това станаха супер комерсиални и много досадни. Това че последния албум на Soulfly е тежък е вярно, както и звученето на Cavalera Conspiracy става за слушане... но нищо повече.
2
1
 
20
 
! Отговори
Petar, NY преди 7 години
Не съм метъл, но този албум е зверски
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямо шоу ше бъде.