Горещо лято с МTV на варненския плаж

Концертът е на 15 юли на "Южния плаж"
15 мар 2017 15:16, Петя Славова
3

МTV обещава  грандиозен концерт това лято във Варна. Проектът е озаглавен MTV presents Varna beach,   разказа в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR Робърт Куикър, който е един от организаторите. 

Концертът ще е на 15 юли на "Южния плаж“,  а продажбата на билетите ще започне в края март. Първите билети ще са с промоционална цена от 60 лева.

На огромната сцена, която ще бъде построена на плажа ще се качат изпълнители от цял свят, които с хитовете си  участват в класациите на музикалния канал. На сцената ще се качат и някои от най-известните български певци.

Робърт Куикър обаче запази имената в тайна.  Организаторите очакват мегаконцертът да бъде посетен от над 35 хиляди души.

"Искаме да покажем колко прекрасна дестинация е България и колко прекрасен град е Варна. Това което прави специално събитието е, че ще покаже на света страната ви като добра дестинация“, обясни Куикър.

Според него концертът ще се отрази положително и на икономиката в района. А плановете са подобен концерт да се организира всяка година.  Организаторите се спрели на Варна заради морето, младите хора и местата за забавление и почивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ВарнаМTVРобърт Куикър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Аз пък бях на другия ден първа смяна и оставях видеото да записва през нощта.После с друго видео с приятел записвахме само песните, които ни харесват на друга видеокасета, отделно съм прехвърлял песни и на аудиокасети за жигулата.
2
1
 
5
 
! Отговори
Disco Dancer преди 7 години
MTV беше телевизия на 90те.Europeаn Top 20 или UK TOP 40 бяха златни класации за времето си,с които човек си сверяваше часовника за актуалните хитове.А колко съм стоял до късно петък вечер да чакам Party Zone.
1
5
 
6
 
! Отговори
Georgiev преди 7 години
А MTV e? Извинявам се, на 30г. съм и такъв канал, особено музикален не знам да има? Там отдавна музика няма. Представям си какви изпълнители ще са.