С "Beautiful Mess" атакуваме Евровизия 2017-а

Вижте песента на Кристиан Костов, която ще участва на конкурса
15 мар 2017 08:45,
27
С "Beautiful Mess" атакуваме Евровизия 2017-а
Кадър: YouTube

Песента, която ще представи България на Евровизия 2017, е озаглавена "Beautiful Mess", изпълнителят е 16-годишният Кристиан Костов.
Композицията на песента е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Българската песен е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Проектът е реализиран специално за конкурса от Вирджиния Рекърдс.

Още по темата

Музикалната компания избра песента да бъде създадена в партньорство с творческия екип на Symphonics, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция).

 Към този международен тандем, който стои зад "If love was a crime" – хитът, завоювал 4-то място на финала на Евровизия 2016 в Стокхолм, тази година се присъединиха Алекс Омар и Александър В. Блей.

Кристиан Костов ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май в украинската столица Киев.

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22:00 часа българско време на 11 май. Тогава зрителите и журитата на 21 държави ще могат да гласуват за българския представител (Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая песен няма никакъв шанс.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента коато спечели миналата година има 13.7 милиона гледания. То има български песни с повече гледания, които не са представяни на този конкурс.
4
0
 
40
 
! Отговори
не става преди 7 години
Евровизия вече загуби магията си и тежестта си от както се превърна в политически цирк.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тази Евровизия се побъркахте, както понякога се побърквате да рекламирате мач на Кубрат който мач се излъчва почти само в България.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познато звучене.И пак подлагане с английски.
1
1
 
23
 
! Отговори
Неразбрал преди 7 години
Това Детската Евровизия ли е?