С "Beautiful Mess" атакуваме Евровизия 2017-а

Вижте песента на Кристиан Костов, която ще участва на конкурса
15 мар 2017 08:45,
27
С "Beautiful Mess" атакуваме Евровизия 2017-а
Кадър: YouTube

Песента, която ще представи България на Евровизия 2017, е озаглавена "Beautiful Mess", изпълнителят е 16-годишният Кристиан Костов.
Композицията на песента е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Българската песен е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Проектът е реализиран специално за конкурса от Вирджиния Рекърдс.

Още по темата

Музикалната компания избра песента да бъде създадена в партньорство с творческия екип на Symphonics, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция).

 Към този международен тандем, който стои зад "If love was a crime" – хитът, завоювал 4-то място на финала на Евровизия 2016 в Стокхолм, тази година се присъединиха Алекс Омар и Александър В. Блей.

Кристиан Костов ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май в украинската столица Киев.

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22:00 часа българско време на 11 май. Тогава зрителите и журитата на 21 държави ще могат да гласуват за българския представител (Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уникално красива песен която просто се нуждаеше от уникално красиво видео https://youtube/watch?v=sy0fVIAkDVg
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасна песн и прекрасно изпълнениел. Не звучи като тотален хит, но Кристиан е изключително талантлив и се надявам изпълнението му да бъде оценено подобаващо.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масово се харесва песента, повечето коментари са възторжени, отрицателни почти изобщо няма. От другите фаворити само белгийската ми харесва, на Швеция и Италия, която се очаква да победи, са страшно безлични ретро бози, изпълнявани от чичовци в костюми, които приличат на перверзници. На Швеция и клипът е странен и изглежда доста непрофесионален, звучи невероятно, но е така.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава е песента. Можеше да има малко повече пауър в припева, но изпипана, изпълнител - върха. Ще е пак в петицата, с повече късмет от зрителския вот може и в тройката.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За първи път да пратят нещо свястно на тоз конкурс, ако миналата година станахме 5ти с с една певица и песен абсолютно безразлични за мен.То сега трябва да сме първи с голяма разлика и то защото песента е уникална и Кристиян е много симпатичен! Успех!
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
П.С. Разбира се, Евровизия няма нищо общо с музиката и качествата на песента, така че шаблонно нещо може и да мине. Ама това не значи, че е стойностно. Но в крайна сметка, след песента за кланета и смърт, която спечели миналата година, всичко е възможно.
20
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уф балада и то толкова безлична. Да, модерно е звученето. Ама е безлично. Няма какво да те разчуства...Да не говорим, че не позволява на Кристиян да се изяви нито гласово, нито като шоу, нито като енергия. Тъпо. Много харесвам Кристиян, но тая песен е толкова шаблонна за евровизия. Мисля че имам 2-3 такива в плейлиста от предишните 2 евровизии. Тази май няма обаче да се окаже там. Да му бяхте измислили нещо весело, младежко, енергично. Вярно че континента се състарява, ама чак пък толкова.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tova zialoto e zirk ot godini evrovizia samo za pari e napravena, a i politikata syshto e mnogo vajna.
18
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момчето е супер, но няма шанс.За да спечелиш сега трябва да си гей,травестит,лесбо,да говориш против Русия,Путин или да квичиш като умираща котка да измислени татари.Това е конкурс за политическа песен, с която да декларираш вярност и преданост към Меркел,Оланд и т..
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава атака ще направим като на евро2016
16
18
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 7 години
Абе няма ли в евроатлантическа България добри евроатлантически певци, ами пращаме руснак в демократичен Киев? Той дори българки не може да говори, с руски акцент говории и смесва български и руски думуи. Ами ако не го пуснат? Демократичен Киев вече обяви, че може да не допусне руската участничка. Ако на този руснак баща му или майка му са правели изказвания в полза на Русия може и да му забранят да участва.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все тая! Колко песни от Евровизия запазват популярност?
14
7
 
11
 
! Отговори
о преди 7 години
щом не се пее за изселени татари или нещо против русия или не е с пола и брада няма как да спе4ели! особено балада!!! има много по- добри от това мом4е в българия!!но ми се струва 4е конкурса е обсебен от една много известна световна музикална компания!!така 4е е възможно да сме в десетката !
13
4
 
15
 
! Отговори
Бау преди 7 години
За всички много успели в живота *** ще кажа, че букмейкърите ни слагат на 4-5 място с тази песен и Европа я харесва доста. Даже сме по-добре от миналата година според тях, а те почти винаги познават точно. Така, че тихичко ...
12
1
 
17
 
! Отговори
exfan преди 7 години
БЯХ голям фен на Евровизия някъде до 2009 г. когато Александър Рибак спечели с Fairytale - топ пърформанс! После конкурсът деградира и загубих интерес - от година на година все по - безлични парчета, еднодневки. След 1 месец вече никой не си спомня нито за певците, нито за песните. А за България с чиста съвест мога да кажа, че баладата на К. Костов е най - доброто което сме представяли на Евровизия досега. Не казвам че е чартбрейкър, но звучи стилно, издържано. Не като съвременна чалга. Този път можем да стигнем второто място защото...само чуйте баладата на UK.... Луси Джоунс - композицията,
11
18
 
9
 
! Отговори
11 преди 7 години
Тая лигава шитня нищо няма да спечели.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
започнаха пак вълненията по фестивала на "политическата песен".победителят - показва накъде духа масонският вятър
9
7
 
17
 
! Отговори
МирабеЛЛа преди 7 години
Каквото и да говорите, мисля че песента има шанс да попадне в топ 5 тази година. Момчето има добър глас, модерно звучене. Въпрос на добър вкус е да се направи завладяващо представяне в нощта на конкурса.Желая Успех на Кристиян и силно вярвам в успеха му!
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже нашата песен да е нещо невиждано и нечувано добро изпълнение ние няма да спечелим, защото в Европа не ни смятат за хора :) и са си прави... като видят какви селендури ни представляват е напълно нормално
7
0
 
20
 
! Отговори
Един преди 7 години
Евровизия е Параолимпиадата в музикалния свят.