Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!

Кристиан Костов силно желае да победи на Евровизия
Обновена: 31 мар 2017 11:45 | 30 мар 2017 19:24, Елка Василева
152
Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

Поразен съм колко пишат за мен в България, никога такова нещо не се е случвало дори и в Русия, където живея от раждането си, казва Кристиан Костов, който ще представи България на тазгодишната Евровизия, в интервю за ТАСС.

Той е благодарен на България и му е много приятно да види, че го подкрепя цялата страна.

Кристиан Костов е представен като кореняк московчанин. Той ще е най-младият участник в тазгодишната Евровизия – роден е в Москва преди 17 години. Баща му е българин, а майка му – гражданка на Казахстан. Посочва се, че е получил руско музикално образование.

Изпълнителят споделя, че ще бъде първият участник в Евровизия, роден през 2000 година – на конкурса той ще бъде и най-младият, и първият, роден през този век.

Убеден е обаче, че неговата младост няма да му попречи да се бори като равен с останалите участници въпреки силната конкуренция тази година. Кристиан Костов обаче споделя, че само работата ще помогне за победа в конкурса – постоянна работа, самоусъвършенстване, постоянни репетиции.

От конкурса в Киев Кристиан Костов очаква преди всичко положителни емоции. "Много искам да победя, както никога в живота си. Нали ще представлявам не само себе си, но и цяла България, интересите на всички българи по цял свят", казва изпълнителят.

Той определя участието си в Евровизия като много отговорно. След миналогодишния успех на Поли Генова, която зае четвърто място, споделя, че ще му е трудно да отстои тези позиции, но много би желал да подобри постижението й.

За песента Beautiful Mess, с която ще участва в конкурса, Кристиан Костов казва, че има късмет, защото тя е написана специално за него и споделя, че точно любовта, за която се пее в нея, прави хаоса красив и ни помага да се борим с него.

Кристиан Костов казва, че Русия му е дала всичко, което има. "В Русия съм роден, в Русия започнах творческия си път", обяснява певецът.

Запитан дали Русия ще гласува за него, Кристиан Костов казва, че се надява "моята родина да ме подкрепи".

"Аз нямам руски корени, но съм израсъл в Русия и ще ми е много приятно, ако там ме подкрепят", казва той.

Недопускането на представителката на Русия Юлия Самойлова да участва в проявата в Киев Кристиан Костов определя като страшно и нечестно, а иначе тя би била много силен конкурент.

"Не обичам да обсъждам политически теми, тъй като смятам, че Евровизия е музикален конкурс, че музиката обединява. Но сега виждаме обратното", казва изпълнителят. Той се надява, че всички страни ще намерят общ език и ще решат проблемите.

Кристиан Костов казва, че харесва руското образование. Учи в гимназия с изучаване на френски и английски език. Обяснява, че и български знае, научил го е за една година.

Кристиан Костов споделя, че много обича движението – обича сноуборд, кънки, да кара колело, да бяга по покривите. "Не се страхувам от нищо, освен от неща, създадени от човека, преди всичко техниката – самолети, коли, дори асансьори. Харесвам да се качвам на небостъргачи, много обичам височините, приятно ми е да гледам отвисоко на случващото се долу", разказва Кристиан Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Заглавие преди 7 години
"Благодарен съм на БЪЛГАРИЯ, очаквам родината ми RU да ме подкрепи!"
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите пуснаха ли те да гласуваш на изборите?
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баща ти като е българин, а *** от Казахстан, как така си руснак?
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФАВОРИТКАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СОФИ МАРИНОВА БЕШЕ ПЪЛЕН ПРОВАЛ.ОТТОГАВА ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ПРЕСТАНАХА ДА Я ЛАНСИРАТ
81
2
 
6
 
! Отговори
Азармо преди 7 години
Нещо не чувам блей по повод желанието на Роби Уилямс да представи Русия на Евровизия! Хайде сега: три-четири...
80
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тая чебурашка ли искаше да купува самолет на *** си в една ужасно противна и безсмислена "песен" с едни други двама татуирани клоуни? Егати жалката история-това ако му викате музика то по-добре да няма такава...Някакви безсмислени брътвежи на някакви бездарни хорица, идоли на подрастващите 12-годишни мъпети...Евровизия да не е Мъпет шоу? А за малките направо ми е жал-да са ти идоли Гери-Никол, Венц-Венц, Каролина Клер и Лозан Николетов не е лесно, ама хич!
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два пъти сме пращали свестни песни един път 2006 и 2016 .И двата пъти станахме 5-ти значи май не е толкоз политически. Ами песните не станаха за нищо
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"и със сигурност няма място за сравнение с Кристиян ама никакво!!!"За това две мнения няма.
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е само тя със 45 точки , Елица и Стоян при втория си опит ( неуспешен) също са събрали толкова.Със сигурност не можеш да наричаш такива резултати успех .Успех е поне да минеш полуфинала. Това са си пълни провали!
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ако с 45 общ брой точки без класиране на финал го смяташ ,за добро представяне е тогава вдигам ръце"Обаче зависи от броя точки на другите в полуфинала. Тя беше с равен брой с Норвегия, която отиде на финала вместо нея, защото точките от журито бяха повече от тези от публиката. Така че беше най-близо до класиране на финал от всички некласирали се български песни или най-доброто представяне след "Вода".
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно, обаче тази година политическата интрига с Русия и Украйна вече се разигра. От самите песни също няма политически, за разлика от миналата. С Кристиян не се знае политически какво ще стане, може да обере гласовете на проруските държави, които биха гласували за Русия иначе, може да е в минус, защото е руснак, може да е в плюс, защото е руснак, обаче представлява страна от ЕС. Една прогноза казва, че ще е в плюс, защото е като "мост между Изтока и Запада" и ще обере гласове от двата лагера.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 104Ако с 45 общ брой точки без класиране на финал го смяташ ,за добро представяне е тогава вдигам ръце. Последна е и да не станала е заела над 25 то място. Та за какво говорим...и със сигурност няма място за сравнение с Кристиян ама никакво!!!
73
1
 
11
 
! Отговори
Иван преди 7 години
"Евровизия е музикален конкурс" ??? Евровизия от много време насам НЕ Е музикален конкурс, а политически инструмент.
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"когато пратиха Софи Маринова която дори не може да говори правилно български.Стана и последна"България никога не е ставала последна на този конкурс, даже и с Човека-Глас не. Точно Софи Маринова като място е третото ни най-успешно представяне след "Вода" на Елица и Стунджи.
71
3
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
добре де наще кауни не си ли извадиха поука че като омешаме спорт и политика или музикални конкурси и политика ни бият като шкембе у плет? не, след всеко мозъчно сътресение требва да продалжаваме напрет!!!!1111за балгариа!!!. не ви ли писна?
70
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
српски *** да не мислите че като пишете на нашият език и азбука не ви знаем кои сте . Яд ли ви е .
69
0
 
17
 
! Отговори
до Shopp™ преди 7 години
"Отвратителна инсинуация, това не е никакъв българин. "Tочно ти ли се изказа бе турски? :D
68
3
 
13
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Тъжната истина е, че няма значение кой ни представя. Една група нещастни хора ще намерят за какво да го оплюят. Това са малки бедни душици, живеещи нещастно и мразещи всичко и всички :(
67
6
 
13
 
! Отговори
Я РУССКИЙ преди 7 години
Успех на момчето!
66
3
 
5
 
! Отговори
Европолитизия преди 7 години
Талант, умен, симпатичен...Дали нашите грации са ощетени от участията си в Русия?...не,не и не!.Ще видите, че русите са честни и след неучастието им остава: Сърбия или България, по-добре да подарят 6 МИГ-29 на сърбите и да гласуват за "нашето си" момче на Евровизия.Всъщност общата ни култура ЗАДЪЛЖАВА те да изберат това момче.Слушах го - има възможност за 3-то място. Нагоре са абонирани политически.