Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!

Кристиан Костов силно желае да победи на Евровизия
Обновена: 31 мар 2017 11:45 | 30 мар 2017 19:24, Елка Василева
152
Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

Поразен съм колко пишат за мен в България, никога такова нещо не се е случвало дори и в Русия, където живея от раждането си, казва Кристиан Костов, който ще представи България на тазгодишната Евровизия, в интервю за ТАСС.

Той е благодарен на България и му е много приятно да види, че го подкрепя цялата страна.

Кристиан Костов е представен като кореняк московчанин. Той ще е най-младият участник в тазгодишната Евровизия – роден е в Москва преди 17 години. Баща му е българин, а майка му – гражданка на Казахстан. Посочва се, че е получил руско музикално образование.

Изпълнителят споделя, че ще бъде първият участник в Евровизия, роден през 2000 година – на конкурса той ще бъде и най-младият, и първият, роден през този век.

Убеден е обаче, че неговата младост няма да му попречи да се бори като равен с останалите участници въпреки силната конкуренция тази година. Кристиан Костов обаче споделя, че само работата ще помогне за победа в конкурса – постоянна работа, самоусъвършенстване, постоянни репетиции.

От конкурса в Киев Кристиан Костов очаква преди всичко положителни емоции. "Много искам да победя, както никога в живота си. Нали ще представлявам не само себе си, но и цяла България, интересите на всички българи по цял свят", казва изпълнителят.

Той определя участието си в Евровизия като много отговорно. След миналогодишния успех на Поли Генова, която зае четвърто място, споделя, че ще му е трудно да отстои тези позиции, но много би желал да подобри постижението й.

За песента Beautiful Mess, с която ще участва в конкурса, Кристиан Костов казва, че има късмет, защото тя е написана специално за него и споделя, че точно любовта, за която се пее в нея, прави хаоса красив и ни помага да се борим с него.

Кристиан Костов казва, че Русия му е дала всичко, което има. "В Русия съм роден, в Русия започнах творческия си път", обяснява певецът.

Запитан дали Русия ще гласува за него, Кристиан Костов казва, че се надява "моята родина да ме подкрепи".

"Аз нямам руски корени, но съм израсъл в Русия и ще ми е много приятно, ако там ме подкрепят", казва той.

Недопускането на представителката на Русия Юлия Самойлова да участва в проявата в Киев Кристиан Костов определя като страшно и нечестно, а иначе тя би била много силен конкурент.

"Не обичам да обсъждам политически теми, тъй като смятам, че Евровизия е музикален конкурс, че музиката обединява. Но сега виждаме обратното", казва изпълнителят. Той се надява, че всички страни ще намерят общ език и ще решат проблемите.

Кристиан Костов казва, че харесва руското образование. Учи в гимназия с изучаване на френски и английски език. Обяснява, че и български знае, научил го е за една година.

Кристиан Костов споделя, че много обича движението – обича сноуборд, кънки, да кара колело, да бяга по покривите. "Не се страхувам от нищо, освен от неща, създадени от човека, преди всичко техниката – самолети, коли, дори асансьори. Харесвам да се качвам на небостъргачи, много обичам височините, приятно ми е да гледам отвисоко на случващото се долу", разказва Кристиан Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
5
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
До булгари-татариМного нескопосан тролски номер.Пробвай пак.
64
22
 
10
 
! Отговори
булгари-татари преди 7 години
Майка му от Казахстан, а баща му от Татарстан... Пък да го подкрепи Русия??? Да го подкрепи Монголия на татарите прародината...
63
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен лично ме беше много по срам , когато пратиха Софи Маринова която дори не може да говори правилно български.Стана и последна .Това момче си говори перфектно и има страхотен глас,а пък и баща му е българин.И песента и той се харесват много, за първи път има шанс да спечелим. Успех
62
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който гледа това шоу е ненормален тип
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кой си позволява отсега да определя Италия за фаворит??"Букмейкърите. За Еевровизия има парични залагания като за Еврофутбол, конни надбягвания и т. н. На първо място е, защото има най-много залози, а се залага за нея, защото има 70 милиона гледания в тубата. Общо от всички канали, не в официалния на Евровизия.
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Moмчето си го е казало съвсем ясно, че по някаква случайност е станало така, че представлява България, но не е българин.
59
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Бг каква ти е..........еее този не може да си мери изказванията. То и аз съм от Родопите, ама все се хваля тракиец, тракиец ;)
58
11
 
8
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Кристиан Костов пред ТАСС: Русия ми даде всичко, на Евровизия представям България.Руският *** си е просто *** и *** по подразбиране.
57
3
 
5
 
! Отговори
нагласено? преди 7 години
Ама чакайте, как така Италия била наречена за победител?! Кой си позволява отсега да определя Италия за фаворит?? Тази посредствена песничка ли, дето дори италианците не я харесаха за победител на Сан Ремо и певецът с визия на човек от Коза Ностра? Ако спечели Италия, за мен ВСИЧКО Е БИЛО НАГЛАСЕНО! Както с оня ВинченцУ на детската Евровизия. Италия има много силно лоби в този конкурс, има хора които са сред организаторите(продуцентите) и всичко може да се очаква. Не мога да повярвам че тази песен би могла да се хареса повече от българската ! Другият ми фаворит е Луси Джоунс UK
56
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи понеже руснаците няма как да гласуват за техен кандидат, ни пробутаха троянският кон на нас. Защо някой който казва, че родината му е Русия представя България?
55
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какво значение има ако ще 150 милиона руснаци да гласуват за него, като останалите 30 страни видят колко е бездарна песента? Броя гласове няма значение, това не са ви избори, другари! Песента е бездарна и няма никакво значение ако ще цяла русия да гласува за него. И защо триете????? яка цензура се вихри тук! по3драви от сиднейАвстралия
54
3
 
8
 
! Отговори
Маруся преди 7 години
До АнонименТо за таьм не важно да может да пее. Той може да отиде пак с танковете по онези места, Полша, Украйна която всъщност никога не е съществувала. И финландия.
53
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Защо да не изпратим Владимир Путин на евровизия 2017 да представя България?"Защото не може да пее.
52
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В СССР имаше следната класификация за автомобили:- За селски транспорт - ЗАЗ.- За междуселски транспорт - Москвич.- За градски транспорт - ВАЗ.- За междуградски транспорт - Волга.А, за международен транспорт? - попитал един.- За международен транспорт имаме танкове!
51
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех и победа България. Голям талант е Кристиян Костов.
50
5
 
6
 
! Отговори
Иван преди 7 години
В руските рейтингови класации за фаворити на Евровизия, Кристиан е на второ място след Италия.
49
6
 
5
 
! Отговори
Маруся преди 7 години
Защо да не изпратим Владимир Путин на евровизия 2017 да представя България? Пък след това може да ни представя и в Полша и в Унгария дори и в Финландия а?
48
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълна изолация за рассия и санкции до дупка докато не умрат от глад бавноразвиващите рашки !!! рассия няма място нито на Евровизия нито на Европейско първенство по футбол, баскетбол или друг спорт !!!
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kirkorov toy in Eurovision 2017 :D
46
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България ОБИЧА Русия и особено Владимир Владимирович Путин.