Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!

Кристиан Костов силно желае да победи на Евровизия
Обновена: 31 мар 2017 11:45 | 30 мар 2017 19:24, Елка Василева
152
Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

Поразен съм колко пишат за мен в България, никога такова нещо не се е случвало дори и в Русия, където живея от раждането си, казва Кристиан Костов, който ще представи България на тазгодишната Евровизия, в интервю за ТАСС.

Той е благодарен на България и му е много приятно да види, че го подкрепя цялата страна.

Кристиан Костов е представен като кореняк московчанин. Той ще е най-младият участник в тазгодишната Евровизия – роден е в Москва преди 17 години. Баща му е българин, а майка му – гражданка на Казахстан. Посочва се, че е получил руско музикално образование.

Изпълнителят споделя, че ще бъде първият участник в Евровизия, роден през 2000 година – на конкурса той ще бъде и най-младият, и първият, роден през този век.

Убеден е обаче, че неговата младост няма да му попречи да се бори като равен с останалите участници въпреки силната конкуренция тази година. Кристиан Костов обаче споделя, че само работата ще помогне за победа в конкурса – постоянна работа, самоусъвършенстване, постоянни репетиции.

От конкурса в Киев Кристиан Костов очаква преди всичко положителни емоции. "Много искам да победя, както никога в живота си. Нали ще представлявам не само себе си, но и цяла България, интересите на всички българи по цял свят", казва изпълнителят.

Той определя участието си в Евровизия като много отговорно. След миналогодишния успех на Поли Генова, която зае четвърто място, споделя, че ще му е трудно да отстои тези позиции, но много би желал да подобри постижението й.

За песента Beautiful Mess, с която ще участва в конкурса, Кристиан Костов казва, че има късмет, защото тя е написана специално за него и споделя, че точно любовта, за която се пее в нея, прави хаоса красив и ни помага да се борим с него.

Кристиан Костов казва, че Русия му е дала всичко, което има. "В Русия съм роден, в Русия започнах творческия си път", обяснява певецът.

Запитан дали Русия ще гласува за него, Кристиан Костов казва, че се надява "моята родина да ме подкрепи".

"Аз нямам руски корени, но съм израсъл в Русия и ще ми е много приятно, ако там ме подкрепят", казва той.

Недопускането на представителката на Русия Юлия Самойлова да участва в проявата в Киев Кристиан Костов определя като страшно и нечестно, а иначе тя би била много силен конкурент.

"Не обичам да обсъждам политически теми, тъй като смятам, че Евровизия е музикален конкурс, че музиката обединява. Но сега виждаме обратното", казва изпълнителят. Той се надява, че всички страни ще намерят общ език и ще решат проблемите.

Кристиан Костов казва, че харесва руското образование. Учи в гимназия с изучаване на френски и английски език. Обяснява, че и български знае, научил го е за една година.

Кристиан Костов споделя, че много обича движението – обича сноуборд, кънки, да кара колело, да бяга по покривите. "Не се страхувам от нищо, освен от неща, създадени от човека, преди всичко техниката – самолети, коли, дори асансьори. Харесвам да се качвам на небостъргачи, много обичам височините, приятно ми е да гледам отвисоко на случващото се долу", разказва Кристиан Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бездарниците да почват да пишат, като не могат да пеят (те или децата им). Големи сте ***!Не знаехте ли? Е, не съм ви го аз казал - сами се сетихте.
44
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този случай май пак ще се окаже, че не е важна песента, а че хлапака е руснак и ще гледат да ударят Украйна отново политически. Дано да забранят на руснаците да пращат смс-си. След това ще има руски вой до небесата. :D
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"тази песен е пълем майтап, сред най бездарните ще бъде на конкурса. Много зле"Ти останалите чу ли ги? Айде който плюе да иде в тубата, да напише "eurovision 2017 italy", която се сочи за предстоящ победител и да си каже честно какво щеше да напише, ако България беше изпратила точно тоя мустакат чичко с точно тоя естраден шлагер и точно тая *** в клипа. Ама честно.
42
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ русия.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук решетките са за да не вземе някой тъмнозелен да изяде лъва!Животинките все пак изискват някаква сигурност! Това да не са бабите и дедовците по селата в БГ!!!
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен тази година с италианеца, очакван за победител, ще стане най-висок зрителски вот, обаче среден от журито, защото песента е страшно посредствена, и класиране около трето място. Швеция - слаба песен също. Най-силната е на Белгия, обаче мрачна и алтернативна и това не се харесва толкова масово. Не се знае каккво ще стане.
39
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,Крис!Най-после качествен продукт от нашата страна!Успех!
38
3
 
19
 
! Отговори
Жалко… преди 7 години
Жалко, че майка му не беше китайка, щяхме да получим още поне 1 милиард гласа...
37
8
 
8
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Този на снимката е на бай ви *** филип киркоров руснака които го е срам да говори български език защото му бил труден. Играчката на киркоров ***
36
7
 
21
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Според букмейкърите сме на 2ро място след Италия, но спокойно можем да спечелим. Относно Крис, много симпатично момче, което говори български без грам руски акцент. По едно стечение на обстоятелствата е ИЗРАСНАЛ в Русия. Гена му е 1/2 български. Представя България и ако спечели ще доведе следващата Евровизия тук. Това значи туристи и пари за нас, българите. Да не говорим колко прославя страната из Европа. Крайно време е да видят българите, като нещо по-различно от просещи роми. Успех Крис!
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 71 поста в момента са останали 48! Те т'ва е демокрация! Само подходящо мислещите се публикуват! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Можеше да те подкрепи , ако беше представи своята родина Русия на Евровизията !!!"Не позна. Държава, която участва, не може да гласува за себе си.
33
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Благодарен съм на BG, очаквам родината ми Русия да ме подкрепи!"Можеше да те подкрепи , ако беше представи своята родина Русия на Евровизията !!!
32
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свършиха ли у нас качествените евроатлантически трансджендъри и гейове, че руски ще ни представя. Прецедента Роската също можеше да изпее някоя оригинална песен за освобождаването на Крим!!!
31
14
 
15
 
! Отговори
Защо ? преди 7 години
А защо не пееш за родината си, а за България?
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 41Ми платени *** пишат, че е от Русия, щото са леко кухи ***...деца идиотчеета на майки-героини...Баси кухарите...
29
5
 
13
 
! Отговори
Успех, Крис! преди 7 години
За мен е добър и хитър избор, момчето е много талантливо и интелигентно! Гледала съм го през 2014 год в The Voice of Kids Русия, където победител стана прекрасната Алиса Кожикина която представи Русия на детската Евровизия 2014 в Малта, а Кристиян стигна до финала, но можеше и той да спечели, там става с вот на зрителите! Не можах да повярвам като го видях в нашия X Factor малко по - късно. У нас никога не е имало български The Voice of Kids, защото Слави Трифонов си приватизира този формат еднолично под друго име и си избира победители по симпатии. А това момче се е борило с истинска конк
28
3
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Стискам палци, успех!
27
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, хора, Роби Уилямс, дето е англичанин колкото кралицата, иска да представя Русия. Много ясно е, че ще определи като родина страната, в която е роден и живее, как може да се обиждате от такова нещо? Обаче е артист на български лейбъл и представлява България, в която има корени и уважава.
26
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !Нашите евроатлантици може да налетят на някой предървен за вероатлантици...За не земе да ги изкорми, ей! :(