Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!

Кристиан Костов силно желае да победи на Евровизия
Обновена: 31 мар 2017 11:45 | 30 мар 2017 19:24, Елка Василева
152
Благодарен съм на BG, очаквам родината ми – Русия да ме подкрепи!
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

Поразен съм колко пишат за мен в България, никога такова нещо не се е случвало дори и в Русия, където живея от раждането си, казва Кристиан Костов, който ще представи България на тазгодишната Евровизия, в интервю за ТАСС.

Той е благодарен на България и му е много приятно да види, че го подкрепя цялата страна.

Кристиан Костов е представен като кореняк московчанин. Той ще е най-младият участник в тазгодишната Евровизия – роден е в Москва преди 17 години. Баща му е българин, а майка му – гражданка на Казахстан. Посочва се, че е получил руско музикално образование.

Изпълнителят споделя, че ще бъде първият участник в Евровизия, роден през 2000 година – на конкурса той ще бъде и най-младият, и първият, роден през този век.

Убеден е обаче, че неговата младост няма да му попречи да се бори като равен с останалите участници въпреки силната конкуренция тази година. Кристиан Костов обаче споделя, че само работата ще помогне за победа в конкурса – постоянна работа, самоусъвършенстване, постоянни репетиции.

От конкурса в Киев Кристиан Костов очаква преди всичко положителни емоции. "Много искам да победя, както никога в живота си. Нали ще представлявам не само себе си, но и цяла България, интересите на всички българи по цял свят", казва изпълнителят.

Той определя участието си в Евровизия като много отговорно. След миналогодишния успех на Поли Генова, която зае четвърто място, споделя, че ще му е трудно да отстои тези позиции, но много би желал да подобри постижението й.

За песента Beautiful Mess, с която ще участва в конкурса, Кристиан Костов казва, че има късмет, защото тя е написана специално за него и споделя, че точно любовта, за която се пее в нея, прави хаоса красив и ни помага да се борим с него.

Кристиан Костов казва, че Русия му е дала всичко, което има. "В Русия съм роден, в Русия започнах творческия си път", обяснява певецът.

Запитан дали Русия ще гласува за него, Кристиан Костов казва, че се надява "моята родина да ме подкрепи".

"Аз нямам руски корени, но съм израсъл в Русия и ще ми е много приятно, ако там ме подкрепят", казва той.

Недопускането на представителката на Русия Юлия Самойлова да участва в проявата в Киев Кристиан Костов определя като страшно и нечестно, а иначе тя би била много силен конкурент.

"Не обичам да обсъждам политически теми, тъй като смятам, че Евровизия е музикален конкурс, че музиката обединява. Но сега виждаме обратното", казва изпълнителят. Той се надява, че всички страни ще намерят общ език и ще решат проблемите.

Кристиан Костов казва, че харесва руското образование. Учи в гимназия с изучаване на френски и английски език. Обяснява, че и български знае, научил го е за една година.

Кристиан Костов споделя, че много обича движението – обича сноуборд, кънки, да кара колело, да бяга по покривите. "Не се страхувам от нищо, освен от неща, създадени от човека, преди всичко техниката – самолети, коли, дори асансьори. Харесвам да се качвам на небостъргачи, много обичам височините, приятно ми е да гледам отвисоко на случващото се долу", разказва Кристиан Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Талант от световна класа !Успех, малкия !И много, много не повтаряй, че си от Русия, че нашите евроатлантици налитат като бик на червено щом чуят думата "Русия". :)
24
7
 
8
 
! Отговори
Ники. преди 7 години
И какво. Плюем Руснаците но ще ни представа талант, роден, израстнал и възпитам там. Късметлия е, че само грните му са Български. Средата тук нямаше да го пощади.
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"И все пак Русия ще има представител на евровизия" Да и той се казва Кристиан Костов !
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднага получаващите пари от Сорос да се актовират! Изпускате линията и няма да получите нищо! Веднага да почнете да плюете срещу Русия!За какво получавате пари бе, смoтаняци!
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кристиян е бил и в руско телевизионно шоу за певци, така че има доста фенове там. Не знам само ако Русия се оттегли от участия, има ли право да се гласува от Русия на зрителския вот.
20
7
 
9
 
! Отговори
каква Родина? преди 7 години
Имаме българин, роден в Москва: и този Кристиян казва, че Русия му е Родина.Доколкото си спомням и шефът на президентския кабинет( Иво Христов) е роден в Истанбул, българин, но не казва, че "Родината му е Турция").Защо се адмирира Кристиян Костов с неговата "родина".А КЪДЕ ЖИВЕЕ СЕГА? И щом се води българин, РОДИНАТА му е БЪЛГАРИЯ.Паспортът му какъве? Ако е руски- тогава е руски гражданин от български етнос.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето по панаирите са показвали различни видове у.р.о.ди , тоя конкурс е същата работа.
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си момчето да беше родено,например в Париж ,русофобите щяха да го хвалят и да казват. -Вижте Запада какви таланти Ви подготвя,ако беше роден в Русия нищо добро немаше да излезе от него.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да обвиниш Кристиян, че ползва България за буксир, е същото като да обвиниш България, че ползва Кристиян за буксир. В случая с Русия е малко "кой превари - той завари". Страхотен изпълнител с чар и класа, много му се радвам.
16
17
 
13
 
! Отговори
мечти преди 7 години
млади момко твоята родина никога няма да те подкрепи защото си Българин а там не ни обичат
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак Русия ще има представител на евровизия
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как очаква да го подкрепят руснаците след като няма нищо руско в него ,баща българин,майка казахстанка.
13
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много прилича на гей, или е такъв, което е голям плюс в един конкурс за най противен. из.род.
12
10
 
11
 
! Отговори
Защо? преди 7 години
А защо не пееш за родината си, а за България?
11
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия не покрива либералнодемократичните критерии за принадлежност към цивилизования свят. Русия е неизлекувано свързана с комунистическото си минало и което в представата на типичния либерал е още по-лошо с православно християнската си традиция.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Талантливо момче.
9
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Е тоя младеж Иска да използва БЪлгария за буксир !"Използвал България за буксир? Извинявай, но точно България откри таланта му и му прави чест, че е избрал да представя страната ни.
8
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последно сега не стана ясно като какъв се определя?Млад мериджей?
7
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до пичагаНо ЖИВЕЯТ в Украйна !Е тоя младеж Иска да използва БЪлгария за буксир !
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 3Хейтъра си ти ! Прочети ли статията въобще ? "Кристиан Костов казва, че Русия му е дала всичко, което има. В Русия съм роден"