Финалистът Кристиан: България може да победи на Евровизия!

"Нямам думи... Много се гордея. Остана ни съвсем мъничко"
12 май 2017 09:00,
147
Финалистът Кристиан: България може да победи на Евровизия!
Кадър: YouTube

"Нямам думи. Не знам какво да кажа. Много се гордея". С тези думи 17-годишният Кристиан Костов се обърна към българските зрители, след като стана ясно, че нашето момче е първият финалист на тазгодишното издание на Евровизия, което се провежда в Ккиев.

"Искам да благодаря на всички българи от чужбина, които гласуваха за нас. Аз вярвам, че България може да успее тази година. Остана ни съвсем мъничко. Много съм горд, че имам възможност да представя България на най-голямата сцена в Европа", заяви изпълнителят на "Beautiful Mess".

Още по темата

Той благодари на всички, които го подкрепят, и изрази вяра, че страната ни има възможност да победи на песенния конкурс.

Кристиан беше под №15 и изпълни блестящо своята песен, която развълнува зрителите и журито на Евровизия.

До финала в събота се класираха и представителите на Беларус, Хърватска, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

Те ще се присъединят към вече избраните 10 изпълнители от първия полуфинал, както и шестте държави, които се класират автоматично - Великобритания, Франция, Германия, Испания, Италия и домакина Украйна.

Младият ни изпълнител, чиито корени са от България и Казахстан – откъдето са неговите родители, е роден на 15 март 2000 г. Той започва музикалната си кариера на 6-годишна възраст в престижната московска музикална школа "Непоседы", която е известна с развитието на млади таланти.

Участва с голям успех в редица национални и международни състезания, като Sound kids, където е победител, "Нова вълна за деца" (финалист, 2012) и "Школа музыки" (2012).

След това участва в предаването за деца таланти The Voice Kids, където негов ментор става победителят от "Евровизия 2008" Дима Билан.

Преди две години Кристиан достигна до финала на музикално риалити у нас X Factor, където остана втори след кипърката Християна Лоизу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българска музика, която никога няма да бъде представена на Евро-гъзияИ още по-добре!Откровение на Ирфан(за ценители)
31
4
 
8
 
! Отговори
д преди 6 години
В България успяват само соц мутрите и ДПС.
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Й тоя недохранения е българин, колкото и македонските от Скопие. А а се възползва от БГ паспорта де.
29
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрахте ли, че е умишлено сложен тоя *** там, защото има нещо руско (или от републиките, все тая) в кръвта си и по този начин да спечели повече гласове от руснаците. Като не можем да пеем, мислим други хватки. Българите винаги сме играли по този начин. Жалко, че на сериозната сцена (геополитическа и в няколко големи войни) заради такива извъртания на правилата, все са ни смятали за мизерници и са ни навирали в миша дупка!!!
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново блестящ ход на Путин. Така тънко се подигра с хохлите. Сега цяла Русия ще гласува индиректно за представителя си, че аспирант като българин.
27
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ."Не го знаех, че съществува тоя, преди да прочета тази статия. Потърсих в Гуугъл, за да го чуя как пее. Амииии... според мен пее супер гадно. А на външен вид изглежда и се държи като сeкcуално неориентирал се. А на сцената преиграва, което го прави твърде изкуствен."На всичко отгоре като говори фъфли. Сещам се за певци, които като говорят фъфлят или заекват, но като пеят, всичко е наред. При това момче обаче фъфленето е ясно доловимо дори когато пее.
26
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи, имате повод да се радвате. Не злобейте! Песен с визия, звук, аранжимент, изпълнение на световно ниво.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До TTНе завиждам бе човек, БЪЛГАРСКА песен, на български, кво ти е толкова трудно да го разбереш.Мултикултурализмът не е задължително да ми харесва, въпреки че ме задължават да се правя, че го харесвам.Айде, друм!
24
9
 
11
 
! Отговори
Замислен преди 6 години
Момче, момче ... е колко да е момче?
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз не разбрах какво точно е българското на тази песен, представена от русначето на английски. Иначе най-добрата песен в цялата история на Евровизия е Вода на Стунджи и Елица, но естествено че еврохейовете никога няма да позволят да спечели в тая режисирана геополитическа пародия, претендиращи да е музикален конкурс.
22
13
 
13
 
! Отговори
. преди 6 години
Не го знаех, че съществува тоя, преди да прочета тази статия. Потърсих в Гуугъл, за да го чуя как пее. Амииии... според мен пее супер гадно. А на външен вид изглежда и се държи като сeкcуално неориентирал се. А на сцената преиграва, което го прави твърде изкуствен.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""". шестте държави, които се класират автоматично - Великобритания, Франция, Германия, Испания, Италия """-- каква е тази перверзия. Няма да ягледам изобщо.
20
7
 
8
 
! Отговори
торашко преди 6 години
Какво ни занимавате с тия простотии Евровизия и разни подобни. Голяма работа , че това момченце стигнало до финала. Не виждате ли какво става в държавата, всеки ден сме свидетели на тотална агресия сред децата водеща до фатални последици. Какво ме бърка , че това недоносче стигнало до финала, че даже и да спечели нещо ще се променили в държавата ? Ще се зарадвам, ако се вземат спешни мерки за овладяване на агресията сред децата и не само при тях, ще се зарадвам, ако народа е малко по добър......
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледам и мога да го обясня-българската песен коя е?
18
2
 
0
 
! Отговори
аз преди 6 години
До АнонименТова "отдавна" колко е точно? Че съм забравил рускините кога точно спечелиха? Преди пет или шест години? По принцип - това е конкурс за нови песни и изпълнители - затова е нормално не всяка победила песен да стане хит. Но около половината си стават!
17
10
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Крис, Азис, все тая. Абсолютна халтура.
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хареса ми Путин как тънко се подигра на хохляците. Отново им показа кой комсндва парада, след като те се опитаха да политизират конкурса.
15
9
 
14
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Стига с тая политика, момчето си е българче, баща му е българин ,майка ми киргизка, няма нищо руско в него, само там е отрасъл! Успех момче!
14
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клипа на песента видях вчера тук. Нищонезабележима песен. Но визията му е топ. И като се вземе предвид, че си го може - успех!!! "Вода" беше поне 100 пъти по- хубава песен. Но който ходи на политико-песенни конкурси трябва да е подготвен.
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евровизия отдавна е загубил стойност като музикален конкурс и се добави е превърнал в политическа пародия.